Diensten

iRent verzorgt al uw tijdelijke behoeften aan server, storage en networking apparatuur. De apparatuur is altijd beschikbaar, direct uit voorraad leverbaar.

Service en support

iRent staat garant voor uitgebreide service en support. Wij bieden eerstelijns ondersteuning bij het oplossen van problemen of eventuele storingen bij uw gehuurde Cisco, Oracle, Lenovo, HPE en Dell EMC apparatuur. Mocht er onverhoopt een storing onstaan die niet telefonisch is op te lossen, dan wordt er vervangende apparatuur ingezet of kunt u rekenen op de inzet van een engineer op uw locatie. Voor iedere storing kunt u bij iRent terecht, gaan de lampjes op rood? Geen paniek, bij iRent staat de oplossing klaar.

Storingen melden

U kunt uw hardware- en/of softwarematige storing melden door contact op te nemen met een van onze medewerkers. Raadpleeg hiervoor onze Helpdesk-pagina. Wij zullen dan samen met u op zoek gaan naar een mogelijke oplossing van de storing.

Consultancy

Al onze apparatuur wordt vooraf getest, geconfigureerd en gepre-installeerd. Onze hoog gekwalificeerde engineers zijn u daarnaast graag van dienst bij de installatie / de-installatie van de gehuurde producten op locatie.

Support

iRent geeft op al haar verhuurapparatuur telefonische ondersteuning. Heeft u een technische vraag of doet er zich een storing voor, dan kunt u een beroep doen op één van onze door gecertificeerde en geautoriseerde engineers.

Mocht er onverhoopt een storing ontstaan die niet telefonisch is op te lossen, dan wordt er vervangende apparatuur ingezet of kunt u rekenen op de inzet van een engineer op uw locatie.

Installaties

De installatie van de gehuurde apparatuur kunnen wij verzorgen. Ook wanneer het niet om gehuurde apparatuur gaat hebben wij mensen beschikbaar. Of het nu gaat om een Cisco server of Dell EMC storage oplossing, wij hebben de expertise in huis.

Servicediensten

iRent biedt naast de helpdesk uitgebreide service- en after sales-diensten op onze producten. Deze bestaan onder andere uit diensten op het gebied van:

Reserveer nu één van onze producten

Bekijk ons aanbod

Of

033-789 01 01