Over iRent

IRENT is een Nederlandse IT-dienstverlener die in de afgelopen 14 jaar is uitgegroeid tot Europees marktleider in de verhuur van datacenter hard- en software en services .
Het bedrijf uit Amersfoort levert via partners aan een groot aantal organisaties in Europa, Midden-Oosten en Afrika en biedt tijdelijke IT Storage, Server en Networking oplossingen op maat. Vanaf één week tot 3 jaar en langer, zo flexibel als gewenst met mogelijkheden tot opschalen en afschalen.

In de afgelopen 14 jaar is IRENT uitgegroeid tot dé specialist en heeft het zich de status van officiële demopoolpartner van o.a. Dell EMC, Lenovo, HPE, Cisco, Oracle en IBM verworven.
Dankzij deze duurzame samenwerking levert en ondersteunt IRENT haar partners in de nieuwste technologieën op elke gewenste locatie. Vanwege de voorraad houdende positie kan IRENT verschillende configuraties binnen 24 uur leveren. De waarde van de IRENT verhuurpool bedraagt op dit moment ruim 10 miljoen euro.

IRENT staat dan ook voor:

  • De allernieuwste Dell EMC-, Cisco-, IBM-, Lenovo-, HPe,- en Oracle-apparatuur
  • Flexibel, snel en maatwerk
  • Grote voorraad
  • Installaties op maat en naar uw wensen
  • Zorg voor de klant
  • Grote marketingcampagnes
  • Frustratievrije operatie
  • Deskundigheid en vakkundigheid

IRENT onderneemt maatschappelijk verantwoord

Zonder commercieel oogmerk wil IRENT de gezondheidszorg steunen. Daarom geven wij een percentage van onze winst terug aan de maatschappij. Werk je samen met IRENT, dan steun je samen met ons het Medisch Centrum Meander.

Vandaag bellen, morgen in huis!

IRENT staat voor snelheid van levering. Dankzij onze sterke voorraadpositie en onze jarenlange ervaring op het vlak van asset management zijn wij in staat razendsnel te leveren. Met ons uitgekiend rental-informatiesysteem en de keuze voor een intensieve samenwerking met onze, in computervervoer gespecialiseerde huiskoerier zijn we in staat meestal dezelfde dag nog te leveren.

Omzet IRENT 2016infographic-irent

In deze afbeelding ziet u per land wat het percentage omzet van IRENT 2016 is geweest.

 

Reserveer nu één van onze producten

Bekijk ons aanbod

Of

033-789 01 01