iRent onderneemt maatschappelijk verantwoord

meander

Zonder commercieel oogmerk wil iRent de gezondheidszorg steunen. Daarom geven wij een percentage van onze winst terug aan de maatschappij. Werk je samen met iRent, dan steun je samen met ons het Medisch Centrum Meander.

‘Het is heel belangrijk om samen trots te zijn op behaalde resultaten nadat je samen de schouders onder een probleem of vraagstuk hebt gezet. Je ziet een team opbloeien, samen groeien – en dan is de voldoening is zo enorm groot! Niet alleen op IT gebied is dit belangrijk, ook op maatschappelijk gebied en op het gebied van gezondheid willen wij ons steentje bijdragen. Want zonder gezonde mensen, ook geen gezonde organisatie’, aldus Rob Smit, directeur iRent.

Meander Medisch Centrum is de nieuwe locatie voor zorgverlening in Amersfoort en omstreken met een bereik van ruim 320.000 inwoners. Twee oude locaties zijn opgegaan in een hypermodern gebouw van meer dan 100.000m² waar meer dan 3000 medewerkers, tweehonderd medisch specialisten en vele vrijwilligers dagelijks persoonlijke zorg bieden. Meander is daardoor dan ook winnaar van de WAN Award Health Care 2014.

Reserveer nu één van onze producten

Bekijk ons aanbod

Of

033-789 01 01