Redenen voor huur bij iRent

Bij welke situatie(s) zet je huur in?

– Aanbestedingstraject: Uw klant heeft nu al een oplossing nodig, maar loopt tegen een aanbestedingstraject aan?
– Cloud: Uw klant overweegt naar de cloud te gaan, maar de investeringen in de IT infrastructuur staan on hold? Huur een tijdelijke oplossing ter overbrugging van deze periode.
– Supportverlenging: Uw klant staat voor een (dure) supportverlenging? Een huurperiode met optie tot koop helpt de klant aan de beste oplossing.
– Budget: Uw klant wil wel bestellen, maar kan het budget niet tijdig vrij krijgen? Denk dan aan huur met optie tot koop!
– Proof of Concept: Overtuig de klant van de juiste oplossing in de eigen omgeving. Test bijvoorbeeld deduplicatie ratio’s.
– Migratie: Is er tijdens de migratie extra hardware benodigd?
– Levertijd: Kan uw klant niet meer wachten om de nieuwe oplossing te gebruiken? Onze oplossing hangt dezelfde dag nog in het rack!
– Calamiteit: Gaan alle lampjes op rood? Onze oplossing staat klaar!
– Tijdelijke IT Projecten: Wordt er een tijdelijke afdeling opgezet en is er tijdelijk behoefte aan apparatuur, dan is kopen niet langer nodig.
– CAPEX – OPEX shift: Betaal voor het gebruik, niet voor het bezit.
– State of the art technology: Uw klant maakt gebruik van de nieuwste technologie, dit wordt weer vervangen zodra er nieuwe technologie beschikbaar is.
– Uitbreiding huidige omgeving: De huidige omgeving uitbreiden, maar geen behoefte tot aanschaf, bespaar dan de kosten tot aanschaf, huren is de oplossing.

Betaal voor het gebruik, niet voor het bezit.

Reserveer nu één van onze producten

Bekijk ons aanbod

Of

033-789 01 01