Ga terug

Dell EMC kiest opnieuw voor iRent

Amersfoort, 25-01-2018 – Dell EMC heeft opnieuw het beheer van de demopool van het gehele Dell EMC enterprise-productportfolio uitbesteed aan iRent. Hiermee is iRent voor het komende jaar de demopool partner van Dell EMC.

Doorslaggevend in het voortzetten van deze samenwerking is de proactieve toewijding vanuit iRent om als Dell EMC demopool partner de verkoop en bekendheid van de Dell EMC-producten te stimuleren.

Dell EMC-demopool
De functie van het Dell EMC-demopool contract is om Dell EMC en haar Business Partners te ondersteunen in de korte termijn inzet van het Dell EMC server, storage en networking-productportfolio. Dankzij dit strategisch partnership kan iRent zijn rol als facilitator voor leveranciers en andere business-partners verder ontwikkelen en uitbouwen.

Over iRent
iRent, gevestigd in Amersfoort, is de marktleider binnen Europa op het gebied van server, storage en networking verhuur op de korte en middellange termijn met bijbehorende services. iRent is de demopartner van Dell EMC. Dit houdt in dat iRent alle enterprise-apparatuur van Dell EMC op voorraad heeft en ter beschikking stelt voor Proof of Concept doeleinden.