Ga terug

Ervaar Dell EMC Azure Stack als Proof of Concept bij iRent

In vergelijking tot andere Europese landen, lopen Nederlandse organisaties voor in de ontwikkeling die Microsoft Azure biedt. iRent biedt als eerste in Europa de mogelijkheid om uw on-premis omgeving net zo flexibel en innovatief als de cloud te ervaren. Uniek hiervan is dat de Azure Stack als Proof of Concept aangeboden wordt. Dit houdt in dat de Azure Stack op basis van realtime workload in eigen IT omgeving te ervaren is. 

 De Azure Stack solution van Dell EMC wordt ter beschikking gesteld aan bedrijven die geïnteresseerd zijn hun IT-omgeving over te brengen naar een Azure omgeving.

“Wij zijn erg verheugd om de Dell EMC Azure solution als eerste in Europa te kunnen inzetten voor on-premise Proof of Concept doeleinden. Hiermee willen wij organisaties de mogelijkheid bieden Azure Stack eerst te ervaren voordat zij de daadwerkelijke investering doen.” Aldus, Roderick Bijker, Business Manager iRent.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Dell EMC Azure stack voor uw organisatie kan bieden? We informeren je graag over de mogelijkeheden.