Brabantia koos voor Dell EMC na Proof of Concept gefaciliteerd door iRent

Naam bedrijf: Brabantia
Branche: huishoudelijke producten
Reden verhuur: Proof of Concept

Omschrijving project: Brabantia maakt al jaren gebruik van de SC series en was voor de hun toenemende datagroei opzoek naar een passende oplossing voor de komende jaren. Uit gesprekken tussen Dell EMC en Brabantia, bleek de nieuwe Unity technologie de beste oplossing. Omdat er meer vendoren aan de onderhandelingstafel zaten, moest Dell EMC een tandje bijzetten in de onderhandelingen om aan te tonen dat de Unity de juiste oplossing is voor de uitdagingen in Brabantia ’s IT-infrastructuur. Daarom heeft Dell EMC iRent ingezet om een Proof of Concept te faciliteren. Hierdoor kon Brabantia de Unity in eigen omgeving ervaren. iRent heeft ruim 10 miljoen aan apparatuur op voorraad, waardoor er snel geschakeld kon worden. Binnen twee dagen stond, mede dankzij de betrokken partner Iton, de oplossing draaiend en wel bij de klant.

Het resultaat: Na het zien en testen van de Unity Storage op eigen locatie was Brabantia onder de indruk van de resultaten en hebben ze ervoor gekozen om het systeem te implementeren in hun infrastructuur. Het systeem is via de eigen partner van Brabantia ingekocht en geleverd.

Info over het bedrijf: Brabantia wordt in 1919 in het Nederlandse plaatsje Aalst opgericht door een groep van 15 mensen. Een familiebedrijf pur sang. Toen en nu. Met een vast geloof in eerlijke producten, gemaakt door mensen met hart voor kwaliteit. Ideeën gericht op duurzaamheid – designed for living.

Ga terug