appliances

Appliances huren

Kies je merk

Wil je een Appliances huren? Neem vandaag nog contact op met IRENT.
Software defined-, converged- en hyperconverged infrastructure (HCI) kunnen van enorme toegevoegde waarde zijn voor je organisatie. Bij IRENT kun je deze oplossingen afnemen op huurbasis, voor een periode van een week tot enkele jaren en op iedere gewenste locatie. Met onze ruime voorraad, leveren wij altijd een oplossing die past bij je omgeving. Op zoek naar een (hyper)converged- of software defined-oplossing, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor onze flexibele Hardware as a Service oplossing. Hierbij komt de apparatuur OPEX op jouw balans te staan.

Appliance testen

Wil je eerst bepalen of het concept, de solution of strategie van jouw keuze werkt? Dan is het verstandig om dit in je eigen live-omgeving / datacenter en met je eigen workload(s) te testen. Minimaliseer je investeringsrisico van deze complexere vraagstukken door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). We adviseren je graag over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat onze aanbieding afgestemd is op jouw specifieke wensen. Zo kun je snel aan de slag.

Snel een appliance huren

IRENT verhuurt diverse geïntegreerde infrastructuuroplossingen en grid-computing van vendoren als Dell EMC, Lenovo, HPE, IBM, Nutanix, SAP HANA en Microsoft Azure stack. We zorgen ervoor dat je aanvraag binnen twee uur naar de gewenste configuratie is vertaald. Bij akkoord wordt de oplossing op elke locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd. Je bepaalt zelf hoelang je wilt huren; dit kan per dag, per week of per maand.

Appliance huren bij IRENT

IRENT biedt organisaties maximale flexibiliteit in verhuur, om IT-resources optimaal in te zetten. Ben je benieuwd of een geïntegreerde oplossing bij jouw organisatie past en zou je dit graag eens willen uitproberen? Vanuit onze kennis en ervaring denken we graag mee in de mogelijkheden.

 

  • Ervaring in levering over de hele wereld
  • Voorraad van ruim € 15 miljoen aan IT infrastructuur
  • Demopool partner van Dell EMC, Lenovo en IBM
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.