appliances

Appliances huren

Kies je merk

Huur een appliance oplossing

Wil je een Appliances huren? Neem vandaag nog contact op met IRENT.
Software defined-, converged- en hyperconverged infrastructure (HCI) kunnen van enorme toegevoegde waarde zijn voor je organisatie. Bij IRENT kun je deze oplossingen afnemen op huurbasis, voor een periode van een week tot enkele jaren en op iedere gewenste locatie.

Met onze ruime voorraad, leveren wij altijd een oplossing die past bij je omgeving. Op zoek naar een (hyper)converged- of software defined-oplossing, maar is investeren in eigen apparatuur niet de beste optie? Kies dan voor onze flexibele Hardware as a Service oplossing. Hierbij komt de apparatuur op jouw balans te staan.

Appliance testen

Wil je eerst bepalen of het concept, de solution of strategie van jouw keuze werkt? Dan is het verstandig om dit in je eigen live-omgeving / datacenter en met je eigen workload(s) te testen. Minimaliseer je investeringsrisico van deze complexere vraagstukken door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). We adviseren je graag over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat onze aanbieding afgestemd is op jouw specifieke wensen. Zo kun je snel aan de slag.

Snel huren

IRENT verhuurt diverse geïntegreerde infrastructuuroplossingen en grid-computing van vendoren als Dell EMC, Lenovo, HPE, IBM, Nutanix, SAP HANA en Microsoft Azure stack. We zorgen ervoor dat je aanvraag binnen twee uur naar de gewenste configuratie is vertaald. Bij akkoord wordt de oplossing op elke locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd. Je bepaalt zelf hoelang je wilt huren; dit kan per dag, per week of per maand.

Appliance huren bij IRENT

Ben je naast een Dell EMC PowerEdge ook op zoek naar een storage, networking of server oplossing? IRENT biedt organisaties maximale flexibiliteit in verhuur, om IT-resources optimaal in te zetten.

Ben je benieuwd of een geïntegreerde oplossing bij jouw organisatie past en zou je dit graag eens willen uitproberen? Vanuit onze kennis en ervaring denken we graag mee in de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
  6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
  7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een appliance oplossing huren?

Je huurt een appliance oplossing via IRENT. Dit kan je doen door een offerte aan te vragen via de website, een mail te sturen naar hello@irent.nl of bellen +31 (0)33 789 01 01.

Een appliance oplossing huren bij IRENT is eenvoudig. Je kan gemakkelijk via onze website een offerte aanvragen. Dit doe je door op de gewenste appliance te klikken en je gegevens in te vullen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat wij op werkdagen binnen twee uur een offerte op maat ontvangt van onze IT-specialisten. Heb je spoed? Dan kan je ook bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of een mail sturen naar hello@irent.nl

Wat als mijn gewenste oplossing er niet tussen staat?

Gewenste model helaas niet gevonden? Neem contact met ons op via mail hello@irent.nl of bel naar +31 (0)33 789 01 01. Het kan namelijk zijn dat jouw gewenste appliance niet op de website staat, maar het wel beschikbaar in onze voorraad hebben. We bespreken graag de mogelijkheden.

Wanneer ontvang ik de appliance oplossing als ik het vandaag bestel?

Bij akkoord op de offerte kan de appliance oplossing al binnen 24 uur worden afgeleverd. Een offerte aanvragen is eenvoudig, klik op jouw gewenste appliance oplossing en vul je gegevens in. Op werkdagen zorgen wij ervoor dat je aanvraag binnen twee uur door onze IT-specialisten is beantwoord.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kun je deze appliance oplossingen afnemen op huurbasis, voor een periode van een week tot enkele jaren en op iedere gewenste locatie. Wil je eerst bepalen of de appliance oplossing werkt? Dan is het verstandig om dit in je eigen omgeving, datacenter en met je eigen workload te testen. Dit doe je door gebruik te maken van de Proof of Concept (Poc).

Wat is jullie huurtarief?

Het huurtarief hangt af van verschillende factoren. Neem bijvoorbeeld de soort appliance oplossing, de duur van de huur en de combinatie met andere producten. Wil jij weten wat jouw huurtarief wordt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.