appliances Appliances huren
Kies je merk

Dell EMC appliances

Overstappen van een traditionele omgeving naar een software defined-, converged- of een hyperconverged infrastructure (HCI) is vaak complex en niet altijd goed te overzien. Een Proof of Concept (PoC) kan je helpen om vooraf vast te stellen of het concept, de oplossing of de strategie van jouw keuze werkt. Hulp nodig bij het maken van een testplan? Wij ondersteunen je graag!

Diverse Dell EMC appliances

Steeds meer organisaties kiezen voor appliances van Dell EMC. Er zijn diverse opties, waaronder Microsoft Azure Stack, VxRail, ScaleIO en Nutanix. Huren is mogelijk van een week tot enkele jaren. Is investeren in eigen bezit (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor onze flexibele (OPEX) oplossing.

Dell EMC Software appliance huren

Door samen te kijken naar je specifieke wensen en eisen, helpen we je met het samenstellen van de juiste software defined-, converged- of hyperconverged-configuratie. We maken inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Bij akkoord wordt de geïntegreerde Dell EMC-oplossing op de gewenste locatie geleverd. Je bepaalt zelf hoelang de contractperiode duurt, dit kan van een week tot enkele jaren. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Dell EMC Software appliance huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist en Europees marktleider op het gebied van high-end/enterprise-apparatuur. Bovendien zijn we erg trots op onze status als de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse appliance projecten. Meer weten over de mogelijkheden? We helpen je graag. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur. Ook de allernieuwste technologie
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement 
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.