appliances Appliances huren
Kies je merk

Dell EMC appliances

Overstappen van een traditionele omgeving naar een software defined-, converged- of een hyperconverged infrastructure (HCI) is vaak complex en niet altijd goed te overzien. Een Proof of Concept (PoC) kan je helpen om vooraf vast te stellen of het concept, de oplossing of de strategie van jouw keuze werkt. Hulp nodig bij het maken van een testplan? Wij ondersteunen je graag!

Diverse Dell EMC appliances

Steeds meer organisaties kiezen voor appliances van Dell EMC. Er zijn diverse opties, waaronder Microsoft Azure Stack, VxRail, ScaleIO en Nutanix. Huren is mogelijk van een week tot enkele jaren. Is investeren in eigen bezit (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor onze flexibele (OPEX) oplossing.

Dell EMC Software appliance huren

Door samen te kijken naar je specifieke wensen en eisen, helpen we je met het samenstellen van de juiste software defined-, converged- of hyperconverged-configuratie. We maken inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Bij akkoord wordt de geïntegreerde Dell EMC-oplossing op de gewenste locatie geleverd. Je bepaalt zelf hoelang de contractperiode duurt, dit kan van een week tot enkele jaren. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Dell EMC Software appliance huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist en Europees marktleider op het gebied van high-end/enterprise-apparatuur. Bovendien zijn we erg trots op onze status als de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse appliance projecten. Meer weten over de mogelijkheden? We helpen je graag. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
  6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
  7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.