appliances Appliances huren
Dell EMC

Data Protection Appliance

Dell EMC Data Protection Appliance

Op zoek naar de mogelijkheid voor korte of lange termijn huur van de Dell EMC Data Protection Appliance?  Bij een huuraanvraag, geven we je binnen twee uur duidelijkheid over wat je van ons kunt verwachten.
Meer nodig, maar is investeren in een eigen Cisco-server (CapEx) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OpEx) oplossing, waarbij het zelfs mogelijk is om binnen de contractperiode af te schalen.

Data Protection Appliance huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server- ,  storage, netwerk- en appliance-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Daarnaast hebben we een hechte samenwerking met Dell EMC. De gewenste appliance niet gevonden? Dan gaan we voor jou aan de slag om de juiste oplossing te bieden. Neem contact met ons op en daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.