appliances Appliances huren
Dell EMC

VxRail

Dell EMC VxRail

IRENT verhuurt diverse Dell EMC VxRail hyperconverged-appliances, zoals de VxRail G-series, E-series, V-series, P-series en de S-series. Je kunt deze appliances huren vanaf enkele weken tot enkele jaren. Overstappen naar een hyperconverged infrastructure is vaak complex en niet altijd goed te overzien. Daarom biedt IRENT de mogelijkheid om een Proof of Concept (PoC) af te nemen, zodat je vooraf vast kunt stellen of het concept, de oplossing en de strategie van jouw keuze werkt. IRENT zorgt dat de VxRail op jouw gewenste locatie wordt afgeleverd en indien nodig verzorgen wij de installatie.

VxRail en Hardware as a Service

Ga je over naar een VxRail hyperconverged oplossing, maar is investeren in eigen bezit (CapEx) niet de meest geschikte optie? Kies dan voor onze op maat gemaakte (OpEx) oplossing.

Dell EMC VxRail huren bij IRENT

*IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op het gebied van tijdelijke inzet van server-, storage- en netwerkoplossingen. Bovendien zijn we met trots de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse appliance projecten. Meer weten over de mogelijkheden? We informeren je graag over de mogelijkheden. Contacteer ons en daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.