appliances Appliances huren
Kies je merk

HPE appliance huren

Van plan om van een traditionele omgeving over te stappen naar een software defined-, converged- of een hyperconverged infrastructure (HCI)? Dit proces is vaak complex en niet altijd even overzichtelijk. Een Proof of Concept (PoC) helpt je vast te stellen of het concept, de oplossing en de strategie daadwerkelijk geschikt is voor jouw omgeving. Kun je ondersteuning gebruiken bij het maken van een testplan? Laat het ons weten!

Diverse HPE appliances huren

HPE biedt diverse opties, waaronder Synergy, Simplivity en Nutanix. Deze geïntegreerde oplossingen kunnen worden gehuurd voor een periode van een week tot enkele jaren. Is investeren in eigen bezit (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor onze flexibele (OPEX) oplossing.

HPE appliance afgestemd op jouw wensen

Door samen te kijken naar je specifieke wensen en eisen, helpen we je met het samenstellen van de juiste software defined-, converged- of hyperconverged-configuratie. We zorgen ervoor dat het direct inzichtelijk is wat je van ons kunt verwachten en wat de bijbehorende investering is. Na akkoord wordt de geïntegreerde HPE-oplossing op de gewenste locatie geleverd. Je bepaalt zelf hoelang de contractperiode duurt. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Je kunt altijd tussentijds verlengen.

HPE appliance huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al ruim 15 jaar dé betrouwbare partner op het gebied van tijdelijke high-end/enterprise-apparatuur. We hebben een intensieve samenwerking met Hewlett Packard Enterprise. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van appliances? We helpen je graag. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
  6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
  7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.