appliances Appliances huren
Hewlett Packard Enterprise

SimpliVity

HPE SimpliVity

Geïnteresseerd in het huren van de hyperconverged HPE SimpliVity? Bij IRENT is huren mogelijk vanaf enkele weken tot enkele jaren. Benieuwd hoe de SimpliVity reageert in jouw IT omgeving met eigen workload? Vraag een Proof of Concept (PoC) aan en ervaar het in eigen IT omgeving. We zorgen ervoor dat SimpliVity op jouw gewenste locatie wordt afgeleverd en indien nodig kan IRENT de installatie verzorgen.

SimpliVity en Hardware as a Service

Ga je jouw IT omgeving uitbreiden met een HPE SimpliVity, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de beste optie? Ga dan voor onze flexibel (OpEX) oplossing.

HPE Simplivity huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist en Europees marktleider op het gebied van server- storage- en netwerkverhuur. IRENT heeft een nauwe samenwerking met HPE en faciliteert Hewlett Packard Enterprise bij diverse projecten. We gaan graag voor jou aan de slag om je te voorzien van de gewenste appliance. Contacteer ons en daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.