appliances Appliances huren
Hewlett Packard Enterprise

SimpliVity

Hewlett Packard Enterprise SimpliVity huren

HPE SimpliVity huren

HPE SimpliVity vereenvoudigt uw IT infrastructuur door alle benodigde server-, netwerk- en storage functionaliteit onder te brengen in één ‘geïntegreerde IT-infrastructuur’. Of in makkelijk bewoording: een klein doosje dat in staat is om een gehele IT-omgeving te beheren. Één krachtig hyperconverged infrastructuur component.

HPE SimpliVity verlaagt jouw TCO kosten, stelt Back-up en Recovery mogelijkheden beschikbaar en verlaagt jouw RTO en RPO.  Verhoogt jouw data efficiency dankzij inline compressie en deduplicatie. En het beheren van de gehele omgeving kan gedaan worden vanaf één eenvoudig scherm binnen vCenter van VMware.

HPE Simplivity huren bij IRENT

Zelf ervaren en testen in je eigen datacenter met je eigen workload hoe deze systemen functioneren? Dat kan! Met een Proof of Concept test je voor een bepaalde periode in je eigen IT omgeving de systemen. Zo kom je er direct achter of de systemen de beoogde wensen behalen. Contact onze IT-specialisten voor meer informatie of de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.