appliances Appliances huren
Kies je merk

IBM appliance huren

Overstappen van een traditionele omgeving naar een software defined-, converged- of een hyperconverged infrastructure (HCI) is vaak complex en niet altijd goed te overzien. Een Proof of Concept (PoC) kan je helpen om vooraf vast te stellen of het concept, de oplossing en de strategie van jouw keuze werkt. Hulp nodig bij het maken van een testplan? Wij ondersteunen je graag!

IBM appliances en HaaS

Steeds meer organisaties kiezen voor appliances van IBM. Er zijn diverse opties, waaronder IBM Spectrum. Huren is mogelijk van een week tot enkele jaren. Is investeren in eigen bezit (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor onze flexibele (OPEX) oplossing.

IBM appliances die passen bij jouw wensen

We kijken samen naar je specifieke wensen en eisen en helpen we je met het samenstellen van de juiste software defined-, converged- of hyperconverged-configuratie. We zorgen ervoor dat je direct inzichtelijk hebt wat je van ons kunt verwachten en wat de bijbehorende investering is. Bij akkoord wordt de geïntegreerde IBM-oplossing op de gewenste locatie geleverd. Je bepaalt zelf hoelang de contractperiode duurt. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je op ieder moment de mogelijkheid om te verlengen.

IBM appliance huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist en Europees marktleider op het gebied van tijdelijke high-end/enterprise-apparatuur. Vanaf de oprichting van IRENT zijn we de enige officiële IBM demopoolpartner in de BeNeLux. Meer weten over de mogelijkheden? Vertel ons wat je nodig hebt en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
  6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
  7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.