appliances Appliances huren
Kies je merk

IBM appliance huren

Overstappen van een traditionele omgeving naar een software defined-, converged- of een hyperconverged infrastructure (HCI) is vaak complex en niet altijd goed te overzien. Een Proof of Concept (PoC) kan je helpen om vooraf vast te stellen of het concept, de oplossing en de strategie van jouw keuze werkt. Hulp nodig bij het maken van een testplan? Wij ondersteunen je graag!

IBM appliances en HaaS

Steeds meer organisaties kiezen voor appliances van IBM. Er zijn diverse opties, waaronder IBM Spectrum. Huren is mogelijk van een week tot enkele jaren. Is investeren in eigen bezit (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor onze flexibele (OPEX) oplossing.

IBM appliances die passen bij jouw wensen

We kijken samen naar je specifieke wensen en eisen en helpen we je met het samenstellen van de juiste software defined-, converged- of hyperconverged-configuratie. We zorgen ervoor dat je direct inzichtelijk hebt wat je van ons kunt verwachten en wat de bijbehorende investering is. Bij akkoord wordt de geïntegreerde IBM-oplossing op de gewenste locatie geleverd. Je bepaalt zelf hoelang de contractperiode duurt. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je op ieder moment de mogelijkheid om te verlengen.

IBM appliance huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist en Europees marktleider op het gebied van tijdelijke high-end/enterprise-apparatuur. Vanaf de oprichting van IRENT zijn we de enige officiële IBM demopoolpartner in de BeNeLux. Meer weten over de mogelijkheden? Vertel ons wat je nodig hebt en daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.