appliances Appliances huren
IBM

Spectrum

IBM Spectrum

IRENT verhuurt IBM Spectrum, de software defined storage oplossing van IBM. Deze is te huur vanaf enkele weken tot enkele jaren. We bieden ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Hiermee kun je vooraf bepalen of de software defined storage oplossing bij je huidige omgeving past. IBM Spectrum wordt geleverd op iedere gewenste locatie in Europa.

Spectrum en Hardware as Service

Wil je overstappen naar een software defined oplossing, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de beste optie? Kies dan voor afname op basis van een maandelijks tarief (OpEX).

IBM Spectrum huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist en Europees marktleider op het gebied van tijdelijke inzet van server, storage en netwerkapparatuur. Vanaf de oprichting van IRENT zijn we de enige officiële IBM-demopoolpartner in de BeNeLux. Ook zijn we preferred rental partner voor Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Heb je vragen over de mogelijkheden? Laat het ons weten, we staan je graag te woord.

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.