appliances Appliances huren
IBM

Spectrum

IBM Spectrum huren

IBM Spectrum huren

De huidige IT-infrastructuren worden gedreven door gegevens met multi-cloud en AI-toepassingen. Ze vragen om nieuwe manieren om de datagroei aan te pakken,  tegelijkertijd de kosten te beperken en snel te kunnen reageren op bedrijfsbehoeften. IBM Spectrum voldoet aan deze vraag.

Kenmerken Spectrum

 • Voldoen aan al uw SDS-behoeften
  Krijg een complete opslagsoftwareoplossing die zowel gegevensbescherming als een SDS-infrastructuur met een gemeenschappelijke gebruikerservaring omvat.
 • Moderniseer uw opslagruimte
  Breng mogelijkheden zoals hybride cloud naar uw bestaande infrastructuur. Ook voldoen aan nieuwe bedrijfskritische behoeften zoals analytics en AI.
 • Plan met vertrouwen
  Neem een nieuwe aanpak voor het inzetten van SDS die acquisitie vereenvoudigt en de kosten verlaagt ten opzichte van het apart kopen van individuele aanbiedingen.

Spectrum huren bij IRENT

Overweeg je Spectrum om je gehele workload of een gedeelte daarvan te optimaliseren, maar is direct investeren in deze oplossing niet de beste optie? Huur dan een voorgeïnstalleerde development-versie om de eerste stappen te maken en de applicatie grondig te testen. Contacteer onze IT-specialisten om alle mogelijkheden te bespreken.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring *
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.