appliances Appliances huren
Kies je merk

Micro Focus appliance huren

Met GDPR Appliance as a Service kun je alle data-assets eenvoudig analyseren voor AVG-doeleinden. Een AVG-APK, zeg maar. Gegevens die onder AVG/GDPR vallen wordt geautomatiseerd geïnventariseerd. Ook kan de data gecategoriseerd inzichtelijk worden gemaakt, zodat je de analyseresultaten met behulp van de software direct kunt omzetten naar uitvoering en data-beleid. Zo kun je aangeven welk soort data opgeslagen moeten worden in archief, om ze na de bewaartermijn automatisch te verwijderen. Ook kun je complexere data markeren om intern te bespreken en andere data direct naar de prullenbak verwijzen. Voor branche- of bedrijfsspecifieke persoonsgegevens zijn er voorgeprogrammeerde templates beschikbaar.

Scan en analyseer jouw data

Heb je specifieke data waarop je de omgeving wilt scannen, dan kun je de software trainen op het herkennen van bepaalde soorten informatie en documenten. Daarnaast kan de software gebruikt worden voor de analyse van dubbele, overbodige en verouderde data. Zorgvuldig databeheer op alle vlakken dus. En mocht er in de toekomst onverhoopt een data-lek zijn, dan kun je direct aantoonbaar maken wat je aan de bescherming van persoonsgegevens hebt gedaan.

Micro Focus huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist en Europees marktleider in verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een hyperconverged appliance in jouw organisatie? We helpen je graag om je tijdelijke behoefte optimaal in te vullen. Daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
  6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
  7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.