appliances Appliances huren
Microsoft

Azure

Microsoft Azure Stack

IRENT verhuurt diverse Microsoft Azure Stack development kits en productie appliances. Je kunt deze hybride cloud oplossingen huren vanaf enkele weken tot enkele jaren. Overstappen naar een Azure Stack omgeving is vaak complex en niet altijd goed te overzien. Daarom biedt IRENT de mogelijkheid om een Proof of Concept (PoC) uit te voeren, zodat je vooraf vast kunt stellen of het concept, de oplossing en de strategie van jouw keuze werkt. IRENT zorgt dat de complete Azure Stack configuratie op jouw gewenste locatie wordt afgeleverd. Indien gewenst verzorgen wij de installatie van de development kit. De installatie van de appliance is een vast onderdeel van de aanbieding.

Microsoft Azure en Hardware as a Service

Ga je over naar een Azure Stack oplossing, maar is investeren in eigen bezit (CapEx) niet de meest geschikte optie? Kies dan voor onze op maat gemaakte (OpEX) oplossing.

Microsoft Azure huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op het gebied van tijdelijke inzet van server-, storage- en netwerkoplossingen. Bovendien zijn we met trots de officiële demopoolpartner van Dell EMC. In Europa faciliteren wij Dell EMC bij diverse Azure Stack projecten. Meer weten over de mogelijkheden? We informeren je graag. Contacteer ons en daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.