appliances Appliances huren

Nutanix

Nutanix huren

Nutanix huren

Data opslaan hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met Nutanix servers bouw je binnen een dag jouw eigen virtuele datacenter. Je bespaart kosten en heeft opslagcapaciteit die meegroeit met jouw behoeften. Vertrouwelijke gegevens zijn veilig opgeslagen en eenvoudig te benaderen via alle soorten applicaties. En dat zonder vergaande kennis van SAN en NAS.

Nutanix huren

Nutanix voegt zowel virtuele applicaties en servers als storagebeheer samen in één server, waardoor andere netwerken overbodig worden. Dit maakt het opslaan van data en (server)virtualisatie een stuk eenvoudiger en voorkomt een onnodig complexe netwerkarchitectuur.

Belangrijke bedrijfsinformatie scherm je eenvoudig en veilig af in een private cloud omgeving. Denk bijvoorbeeld aan applicaties als Microsoft SQL, SharePoint of Exchange. Dit maakt Nutanix uitermate geschikt voor grootschalige virtuele desktop-initiatieven (VDI) en big data projecten. De eenvoudige oplossing van Nutanix is kostenefficiënt, flexibel en schaalbaar. En dat past perfect bij onze ambitie om organisaties te voorzien van slimme technische oplossingen die de dagelijkse werkdruk verlichten.

Nutanix huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider op het gebied van de korte, middellange en lange termijn verhuur van datacentersystemen. Contacteer onze IT-specialisten over de mogelijkheden met Nutanix of andere op maat gemaakte oplossingen.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.