appliances Appliances huren

Nutanix

Nutanix huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

Nutanix huren

Data opslaan hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met Nutanix servers bouw je binnen een dag jouw eigen virtuele datacenter. Je bespaart kosten en heeft opslagcapaciteit die meegroeit met jouw behoeften. Vertrouwelijke gegevens zijn veilig opgeslagen en eenvoudig te benaderen via alle soorten applicaties. En dat zonder vergaande kennis van SAN en NAS.

Nutanix huren

Nutanix voegt zowel virtuele applicaties en servers als storagebeheer samen in één server, waardoor andere netwerken overbodig worden. Dit maakt het opslaan van data en (server)virtualisatie een stuk eenvoudiger en voorkomt een onnodig complexe netwerkarchitectuur.

Belangrijke bedrijfsinformatie scherm je eenvoudig en veilig af in een private cloud omgeving. Denk bijvoorbeeld aan applicaties als Microsoft SQL, SharePoint of Exchange. Dit maakt Nutanix uitermate geschikt voor grootschalige virtuele desktop-initiatieven (VDI) en big data projecten. De eenvoudige oplossing van Nutanix is kostenefficiënt, flexibel en schaalbaar. En dat past perfect bij onze ambitie om organisaties te voorzien van slimme technische oplossingen die de dagelijkse werkdruk verlichten.

Nutanix huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider op het gebied van de korte, middellange en lange termijn verhuur van datacentersystemen. Contacteer onze IT-specialisten over de mogelijkheden met Nutanix of andere op maat gemaakte oplossingen.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.