Consultancy

Consultancy

Onze gespecialiseerde consultants en engineers helpen jouw organisatie met specifieke kennis en kunde op het moment dat het nodig is. Onze gecertificeerde specialisten kunnen jou o.a. helpen met:

  • Rack & Stack
  • Installatie
  • Configuratie & implementatie
  • Migratie
  • Ontwerp
  • Begeleiding, training en documentatie
  • Uitdagingen op het snijvlak van business en IT

Rack & Stack

Uitpakken, plaatsen en bekabelen. Onze gecertificeerde engineers hangen de geleverde apparatuur voor je in het rack, werken de bekabeling netjes weg en dragen zorg voor het afvoeren van verpakkingsmateriaal. Indien gewenst, komen zij ook langs om de apparatuur te demonteren, verpakken en klaar te zetten voor verzending.

Installatie

Onze gecertificeerde engineers leveren IT-apparatuur ook gebruiksklaar op. Zij dragen zorg voor: installatie van het besturingssysteem, de drivers, firmware upgrades, de virtualisatiesoftware, de hypervisors, de basisinstallatie voor connectiviteit en het instellen van de support-assist-connectie.

Configuratie & Implementatie

IRENT heeft gecertificeerde IT-infrastructuur consultants in huis, die zorgen voor het koppelen of integreren met je bestaande infrastructuur zodat de omgeving direct operationeel beschikbaar is. Zij nemen graag werk uit handen bij RAID-configuraties, pool-configuraties, zone-configuraties en replicatie-configuraties.

Migratie

Een IT-migratie kan nogal wat voeten in aarde hebben. Daarin ondersteunt IRENT je graag. Met als doel dat alle processen optimaal werken in de nieuwe omgeving.

Ontwerp

Onze consultants kunnen jou helpen met het volledige ontwerp en inrichting van de meest optimale IT-infrastructuur voor jouw organisatie.

Begeleiding en documentatie

Onze IT-professionals geven binnen je organisatie uitgebreid uitleg van de uitgevoerde dienst. Daarnaast kunnen we ook voorzien in benodigde documentatie, zodat de kennis binnen de organisatie gewaarborgd blijft.

Snijvlak business & IT

Gespecialiseerde consultants helpen jouw organisatie met uitdagingen op het snijvlak van business en IT. Met hun technische, financiƫle en projectmatige achtergrond kijken ze naar de zakelijke uitdagingen, kansen en besparingen van de IT-omgeving van jouw organisatie.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.