Demo

DE RISICO’S VAN JE IT-INVESTERING MINIMALISEREN MET EEN DEMO

✔    In korte tijd vertrouwd raken met nieuwe technologie
✔    De technologische mogelijkheden van een nieuw systeem verkennen
✔    De risico’s van je investering in servers, storage of networking minimaliseren
✔    Je organisatie mee krijgen in een IT-transitie

NIEUWE IT-OMGEVING EERST TESTEN?

Uiteraard heb je de theoretische en technologische mogelijkheden van systemen op de markt in de oriëntatiefase uitgebreid onderzocht. Dat neemt niet weg dat een groot aantal vragen pas echt in een testfase beantwoord kunnen worden. Zijn alle IT’ers binnen je organisatie bekend en vertrouwd genoeg met de apparatuur om het vereiste servicelevel te garanderen? Voldoet de managementtooling? En hoe krijg je de rest van de organisatie mee? Stuk voor stuk vragen waar whitepapers of casestudies je meestal niet mee verder helpen. Een test in de vorm van een demo gelukkig wel. Bij IRENT huur je eenvoudig een demo van de gewenste systemen. Als officieel demopoolpartner van gerenommeerde vendoren zoals Dell EMC, Lenovo en IBM hebben we een uitgebreide voorraad apparatuur die je de volgende dag al in huis kunt testen.

BEL VANDAAG NOG VOOR DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN DEMOSYSTEEM!

Officieel demopoolpartner van gerenommeerde vendoren waaronder Dell EMC, Lenovo en IBM | Ruim € 15 miljoen aan server-, storage- en netwerkapparatuur op voorraad | Direct de nieuwste systemen en technologie beschikbaar | Samenwerking met je vertrouwde IT-partner | Verhuur in heel Europa

‘Om de stroomlijning van je organisatie te optimaliseren, dienen nieuwe systemen naadloos aan te sluiten op gebruik en processen.’

Andere redenen om te huren

 • Proof of Concept
  Een Proof of Concept biedt je de mogelijkheid om de technologische mogelijkheden te verkennen, én aan de hand van een use-case te beoordelen of de systemen aansluiten op de unieke IT-print van je organisatie.
 • Try and buy
  Bij de aanschaf van software of licenties is Try and buy inmiddels heel gebruikelijk. Logisch. Je wil het graag eerst in de praktijk uitproberen om te zien of het aan je behoefte voldoet.
 • Financial services
  Met IRENT financial services is het mogelijk om tijdelijk én flexibel capaciteit te huren voor server-, storage- en/of networkingapparatuur. Je betaalt een vast bedrag per maand. Maximale flexibiliteit gewenst, zonder onverwachte kosten?
 • IT-services
  Natuurlijk kan het bij geplande en niet-geplande IT-werkzaamheden voorkomen dat je organisatie onvoldoende capaciteit of kennis in huis heeft om server-, storage- of netwerkapparatuur up-and-running te krijgen.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Mike van Geest

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.