Desktop huren

Kies je merk

Huur een desktop

Een desktop huren? Neem vandaag nog contact op met IRENT.
Je IT-omgeving is de core van je organisatie. Hier moet je op kunnen vertrouwen. Altijd! Wat doe je bij een IT-calamiteit? En welke mogelijkheden zijn er als je tijdelijk extra desktops nodig hebt? IRENT beschikt over een ruime voorraad van verschillende producten. Staat er binnenkort een IT-project op de planning of verwacht je een capaciteitspiek en ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing?  Huur dan een aantal desktops voor zo lang of kort als nodig is.

Een desktop huren voor zo kort of lang als nodig

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Daarmee test je de beoogde IT-oplossing eerst in je eigen omgeving en met je eigen workload(s) en programma’s. Groeit je behoefte aan desktops, maar is investeren in eigen apparatuur niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte Device as a Service oplossing waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Binnen 24 uur een desktop huren

Wil je snel een desktop huren? Binnen twee uur ontvang je van onze IT-specialisten een voorstel. Je weet vooraf precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van jouw desktops en bij akkoord worden de gewenste huurdesktop op locatie afgeleverd. Indien nodig zelfs binnen 24 uur. Je bepaalt bovendien zelf hoelang je huurt: per dag, per week of per maand.

Een desktop huren bij IRENT

Ben je naast enkele huurdesktops ook op zoek naar een storage, networking of appliance oplossing? IRENT is Europees marktleider in de verhuur van servers, storage, networking en appliance oplossingen. Vanuit samenwerking met gerenommeerde vendoren (waaronder Dell EMC, Lenovo, HPE en IBM), business partners, (managed) service providers en IT-partners, bieden we organisaties maximale flexibiliteit om IT-resources optimaal in te zetten. Een desktop huren? Met ruim € 15 miljoen aan IT-apparatuur op voorraad kunnen we wanneer nodig binnen 24 uur leveren, desgewenst plug and play.

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur. Ook de allernieuwste technologie
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement 
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een desktop huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren een desktop huren. Via de website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kan je een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten.

Wat als mijn gewenste desktop model er niet tussen staat?

Mogelijk staat jouw gewenste model niet op de website. Echter kan het zo zijn dat wij deze wel beschikbaar hebben in onze voorraad. Wij hebben namelijk een ruime voorraad. Neem daarom contact met ons op via hello@irent.nl of bel naar +31 (0)33 789 01 01.

Wanneer ontvang ik de desktop als ik het vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om al binnen 24 uur gebruik te maken van jouw gehuurde desktop (op werkdagen). Vraag online een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van onze IT-specialisten. In dit voorstel lees je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een laptop. Eenmaal akkoord, worden de desktops op de gewenste locatie afgeleverd. Zo snel mogelijk een nieuwe desktop ontvangen? Bel dan +31 (0)33 789 01 01 of mail ons, dan gaan wij gelijk voor je aan de slag.

Hoelang kan ik een desktop huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een desktop huren voor precies de periode die jij nodig hebt. Vanaf één dag tot zelfs enkele jaren! Bovendien kan je gebruikmaken van onze Proof of Concept (PoC). Hiermee test je de desktops eerst zelf. Daarnaast kan je ook kiezen voor een op maat gemaakte Hardware as a Service (HaaS) abonnement. Hierbij bieden wij jou de mogelijkheid om jouw laptop of desktop abonnement tussentijds op- en af te schalen.

Wat is het huurtarief van een desktop?

Helaas hebben wij geen standaard huurtarief voor een desktop. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het soort desktop. Vraag daarom een offerte aan, jij ontvangt binnen twee uur al een reactie van een van onze IT-specialisten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.