Desktop huren
Dell Technologies

OptiPlex 3280 All-in-One

Dell Technologies OptiPlex 3280 All-in-One huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

Dell OptiPlex 3280 All-in-One huren

Tijdelijk de Dell OptiPlex 3280 All-in-One huren, leasen of as a service afnemen? IRENT levert alle workstations en toebehoren op locatie.  Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

Een Dell Precision huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van laptops, desktops, workstations, onderdelen etc. is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een OptiPlex 3280 All-in-One:

  1. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de nieuwe hardware onder een Device as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.
  2. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van laptops, desktops of andere devices aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
  3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig, zijn extra supportlevels mogelijk;
  4. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;

De Dell Precision 3280 bij IRENT

Overweeg jij om nieuwe Precision workstations aan te schaffen? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze workstations passen binnen jouw huidige IT-omgeving en aansluiten bij jouw manier van werken. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op de toekomstvisie. Om te testen of de workstations aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij de OptiPlex 3280 All-in-One zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de 3280? Neem dan contact met ons op!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.