Desktop huren
Dell Technologies

Vostro desktop

Dell Vostro Desktop huren? Optimale beveiliging

Tijdelijk de Dell Vostro Desktop huren, leasen of as a service afnemen? IRENT levert alle desktops en toebehoren op locatie. Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

Met de Vostro modellen van Dell kies je voor optimale beveiliging, prestaties en uitbreidbaarheid. Deze zakelijke computers zijn uitstekend voor ondernemers en MKB’ers, want medewerkers kunnen productief en veilig hun werk doen. Zo hebben de Dell desktops de volgende mooie eigenschappen:

 • Verbeterde databeveiliging: De desktops zijn voorzien van functies zoals OS Recovery, Kensington-slot voor vergrendeling en native antivirusbeveiliging.
 • Geoptimaliseerd voor productiviteit: De desktops zijn voorzien van meerdere USB-poorten, uitbreidbare storage opties en de nieuwste processors.
 • Uitbreidbaarheid: Dell biedt je de mogelijkheid om de desktop uit te breiden en volledig aan te passen aan de specifieke wensen en behoeften.
 • Krachtige desktops: De computers zijn voorzien van krachtige componenten zoals NVIDIA grafische kaarten en Intel-processors. Dit zorgt ervoor dat ze zeer geschikt zijn voor intensief gebruik en voor de zwaardere programma’s.
 • Duurzaam ontwerp: Voor de producten en de verpakkingen zijn duurzame materialen gebruikt.

Desktops huren: Aanvullende diensten

Naast het leveren van laptops, desktops, onderdelen etc. is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een Desktop van Dell:

 1. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de nieuwe hardware onder een Device as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.
 2. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van laptops, desktops of andere devices aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
 3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig, zijn extra supportlevels mogelijk;
 4. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;

De Dell Vostro Desktop bij IRENT

Overweeg jij om nieuwe Vostro desktops aan te schaffen? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze desktops passen binnen jouw huidige IT-omgeving en aansluiten bij jouw manier van werken. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op de toekomstvisie. Om te testen of de desktops aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij de Vostro Desktop zelf testen in je eigen IT-omgeving.

Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de Vostro Desktops? Neem dan contact met ons op!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een desktop huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren een desktop huren. Via de website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kan je een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten.

Wanneer ontvang ik de desktop als ik het vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om al binnen 24 uur gebruik te maken van jouw gehuurde desktop (op werkdagen). Vraag online een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van onze IT-specialisten. In dit voorstel lees je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een laptop. Eenmaal akkoord, worden de desktops op de gewenste locatie afgeleverd. Zo snel mogelijk een nieuwe desktop ontvangen? Bel dan +31 (0)33 789 01 01 of mail ons, dan gaan wij gelijk voor je aan de slag.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een desktop huren voor precies de periode die jij nodig hebt. Vanaf één dag tot zelfs enkele jaren!

Wat is het huurtarief?

Helaas hebben wij geen standaard huurtarief voor een desktop. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het soort desktop. Vraag daarom een offerte aan, jij ontvangt binnen twee uur al een reactie van een van onze IT-specialisten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.