Desktop huren
Kies je merk

Een Lenovo desktop huren

Een Lenovo desktop huren? Neem vandaag nog contact op met IRENT. Je IT-omgeving is de core van je organisatie. Hier moet je op kunnen vertrouwen. Altijd! Wat doe je bij een IT-calamiteit? En welke mogelijkheden zijn er als je tijdelijk extra desktops nodig hebt? IRENT beschikt over een ruime voorraad van verschillende producten.

Staat er binnenkort een IT-project op de planning of verwacht je een capaciteitspiek en ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing?  Huur dan een aantal computer destops voor zo lang of kort als nodig is.

De veelzijdigheid en kracht van Lenovo desktops

De desktops van Lenovo staan bekend om hun veelzijdigheid en kracht, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel zakelijke gebruikers als particulieren. De computers combineren hoogwaardige prestaties met een gebruiksvriendelijk ontwerp, ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van kantoortaken tot grafisch intensieve programma’s. De desktops hebben onder andere de volgende mooie eigenschappen:

 • Ze onderscheiden zich door hun robuuste bouwkwaliteit en betrouwbaarheid, essentiële factoren voor productief werk.
 • De desktops zijn aanpasbaar, wat gebruikers de vrijheid geeft om specificaties te kiezen die aansluiten bij hun behoeften.
 • Lenovo biedt een breed scala aan opties om aan de uiteenlopende eisen van gebruikers te voldoen. Of het nu gaat om compacte modellen die weinig ruimte innemen of om krachtige workstations voor veeleisende taken.

Een computer huren voor zo lang als nodig

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Daarmee test je de beoogde IT-oplossing eerst in je eigen omgeving en met je eigen workload(s) en programma’s. Groeit je behoefte aan Lenovo desktop computers, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte Device as a Service oplossing waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Binnen 24 uur een desktop leasen

Wil je snel een Lenovo desktop huren? Binnen twee uur ontvang je van onze IT-specialisten een voorstel. Je weet vooraf precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van jouw deskops en bij akkoord worden de gewenste huurdesktops op locatie afgeleverd. Indien nodig zelfs binnen 24 uur. Je bepaalt bovendien zelf hoelang je huurt: per dag, per week of per maand.

Huren bij IRENT

Ben je naast enkele desktop computers van Lenovo ook op zoek naar een storagenetworking of appliance oplossing? IRENT is Europees marktleider in de verhuur van servers, storage, networking en appliance oplossingen. Vanuit samenwerking met gerenommeerde vendoren (waaronder Dell EMC, Lenovo, HPE en IBM), business partners, (managed) service providers en IT-partners, bieden we organisaties maximale flexibiliteit om IT-resources optimaal in te zetten.

Een desktop van Lenovo huren? Met ruim € 15 miljoen aan IT-apparatuur op voorraad kunnen we wanneer nodig binnen 24 uur leveren, desgewenst plug and play.

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.