Desktop huren
Lenovo

ThinkStation P series

Lenovo ThinkStation P-series | Krachtig & Betrouwbaar

De ThinkStation P-serie staat bekend om haar superieure betrouwbaarheid en prestaties. De desktops zijn uitermate geschikt voor ondernemers. Zo hebben de Lenovo desktops de volgende eigenschappen:

 • ISV certificering: De systemen zijn gecertificeerd door een ISV (Independent Software Vendor). Deze certificeringen garanderen kwaliteit.
 • Groot aantal aansluitingen: De desktops uit deze serie beschikken over een groot aantal poorten en bieden toegang tot extra aansluit- en uitbreidingsmogelijkheden.
 • Uitstekende beveiliging: Elke desktop uit deze serie profiteert van de extra ThinkShield-bescherming en de data wordt versleuteld.
 • Duurzaam en betrouwbaar: De ThinkStation desktops hebben vele kwaliteitscontroles doorstaan, zodat je zeker weet dat ze werken in de zwaarste omstandigheden.

Lenovo desktops huren: Voor zo lang als nodig

Je IT-omgeving is de core van je organisatie. Hier moet je op kunnen vertrouwen. Altijd! Wat doe je bij een IT-calamiteit? En welke mogelijkheden zijn er als je tijdelijk extra ThinkStation P-series desktops nodig hebt? IRENT beschikt over een ruime voorraad van verschillende producten. Staat er binnenkort een IT-project op de planning of verwacht je een capaciteitspiek en ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing?  Huur dan een aantal Lenovo desktops voor zo lang of kort als nodig is.

Minimaliseer het inversteringsrisico

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Daarmee test je de beoogde IT-oplossing eerst in je eigen omgeving en met je eigen workload(s) en programma’s. Groeit je behoefte aan Lenovo ThinkStation P-series, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte Device as a Service oplossing waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Binnen 24 uur een ThinkStation P-series

Wil je snel een Lenovo ThinkStation P-series huren? Binnen twee uur ontvang je van onze IT-specialisten een voorstel. Je weet vooraf precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van jouw desktops en bij akkoord worden de gewenste huur ThinkStation systemen op locatie afgeleverd. Indien nodig zelfs binnen 24 uur. Je bepaalt bovendien zelf hoelang je huurt: per dag, per week of per maand.

Een ThinkStation P-series huren bij IRENT

Ben je naast enkele ThinkStation P-series ook op zoek naar een storagenetworking of appliance oplossing? IRENT is Europees marktleider in de verhuur van servers, storage, networking en appliance oplossingen. Vanuit samenwerking met gerenommeerde vendoren (waaronder Dell EMC, Lenovo, HPE en IBM), business partners, (managed) service providers en IT-partners, bieden we organisaties maximale flexibiliteit om IT-resources optimaal in te zetten. Een ThinkStation P-series huren? Met ruim € 15 miljoen aan IT-apparatuur op voorraad kunnen we wanneer nodig binnen 24 uur leveren, desgewenst plug and play.

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

F.A.Q.

Hoe kan ik een Lenovo desktop huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren een Lenovo desktop huren. Via de website kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Ook kan je een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten.

Wanneer ontvang ik de Lenovo desktop als ik het vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om al binnen 24 uur gebruik te maken van jouw gehuurde desktop (op werkdagen). Vraag online een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van onze IT-specialisten. In dit voorstel lees je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een laptop. Eenmaal akkoord, worden de desktops op de gewenste locatie afgeleverd.

Hoelang kan ik een ThinkStation huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een desktop huren voor precies de periode die jij nodig hebt. Vanaf één dag tot zelfs enkele jaren!

Wat is het huurtarief van een desktop?

Helaas hebben wij geen standaard huurtarief voor een desktop. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren, zoals de huurperiode en het soort desktop. Vraag daarom een offerte aan, jij ontvangt binnen twee uur al een reactie van een van onze IT-specialisten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.