Beheer & Onderhoud

Waarom kiezen voor IRENT’s Beheer & Onderhoud dienst?

Met IRENT kun je zorgeloos het beheer en onderhoud van je IT-infrastructuur overdragen aan een gespecialiseerde partij. Hierdoor kan jouw organisatie zich volledig richten op de core business en bespaar je geld en tijd van het interne IT-team.

Beter beheer en meer continuïteit

Onze IT-experts monitoren jouw IT-infrastructuur nauwlettend en zorgen ervoor dat alles optimaal functioneert. Onze specifieke tooling stelt ons in staat om snel verstoringen op te sporen, waardoor je IT-omgeving altijd blijft presteren.

Kostenbesparing

Met onze Beheer & Onderhoud dienst bespaar je niet alleen tijd en onnodige stress voor het interne IT-team, maar kun je ook nog eens kosten besparen. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al het beheer en onderhoud voor onze rekening, zodat jij je daar geen zorgen meer om hoeft te maken.

Flexibele en duurzame oplossingen

IRENT is Europees marktleider in het verhuren en as a Service aanbieden van server-, storage-, networking, appliances en devices. Onze flexibele en duurzame IT-oplossingen zorgen voor rust en continuïteit binnen jouw organisatie.

Neem contact op met onze specialisten

Heb je vragen of wil je meer informatie over IRENT’s Beheer & Onderhoud dienst? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Zij helpen je graag verder met een passend oplossing.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Francis Smulders

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Breng het beheer en onderhoud van jouw IT-infrastructuur onder bij een professionele partij. Zo kan jouw organisatie zich richten op de core business. Ook support en technische ondersteuning wordt verzorgd. Hiermee kan jouw organisatie een hoop geld en tijd van het interne IT-team besparen.

Als jouw organisatie geen interne capaciteit heeft kun je het beheer en onderhoud van je IT-infrastructuur onder te brengen bij een gespecialiseerde partij. In combinatie met een Hardware as a Service contract kun je dit volledig aan IRENT overdragen. Hiermee monitoren wij jouw IT-infrastructuur en houden we in de gaten of alles goed functioneert. Met specifieke tooling sporen wij verstoringen op. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw IT-omgeving optimaal blijft presteren.

Naast het verzorgen van een optimaal werkende IT-omgeving, kun je onze dienstverlening ook inzetten om kosten te besparen. Door het beheer en onderhoud van je IT-infrastructuur door IRENT te laten verzorgen kost dit jouw organisatie geen tijd en onnodige stress meer. Voor een vast bedrag per maand.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met één van onze specialisten! Zij helpen je graag verder met een passend oplossing.