IT OnDemand

Op een kostenefficiënte manier een uitwijk inregelen, incidenten/calamiteiten opvangen of een verlate levering compenseren? Op momenten waarop je het niet verwacht, is het juist belangrijk om direct te kunnen beschikken over vervangende IT-infrastructuur.

Met IT OnDemand beschik je gegarandeerd binnen vier uur over compute, storage of networking.

Tegen een lage premie beschik je gegarandeerd over de nieuwste technologie. Bij een uitwijk, (cyber) incident, het testen van je Disaster Recovery Plan of een verlate levering heb je de IT-systemen maar tijdelijk nodig. Dergelijke events treden vaak onverwachts op. IT OnDemand houdt hier allemaal rekening mee.

Voordelen van IT OnDemand

 1. Compute, storage en networking op afroepbasis
 2. Beschik over de juiste performance en capaciteit
 3. Binnen 4 uur op locatie
 4. Bespaar fors op je energie, support en IT-systemen
 5. Voorkom reputatieschade door onnodige downtime
 6. Draag bij aan (interne) duurzaamheidsdoelstellingen
 7. Bespaar kostbare tijd van je IT-team

IT OnDemand is al beschikbaar vanaf:

 • EUR 2,00 per maand per core (Compute)
 • EUR 7,50 per maand per terabyte (Storage)
 • EUR 1,00 per maand per poort (Networking)

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of sparren met een van onze IT-specialisten? Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Francis Smulders

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kostenefficiënt uitwijken

Wil je op een kostenefficiënte manier een uitwijklocatie inrichten of een bestaande uitwijklocatie aanvullen? Maak dan gebruik van de IT-OnDemand van IRENT. Onze OnDemand mogelijk heeft altijd minimaal een 7×12 supportlevel (met levering op locatie binnen 4 uur).

Het volledig redundant uitvoeren van een secundaire omgeving betekent dubbele hardware investeringen (CapEx) en dubbele kosten (OpEx). Dit neemt in veel gevallen een groot gedeelte van het IT-budget in beslag. Veel organisaties kiezen voor het plaatsen van oudere hardware op uitwijklocaties. Dit terwijl met het plaatsen van “oude” hardware in de secundaire omgeving, vaak extra supportverlengingen en dus ook hogere kosten gepaard gaan. Daarnaast is de performance vaak niet meer vergelijkbaar met de  performance die op hardware in de primaire omgeving draait. In veel gevallen geeft dit problemen als uitwijken echt nodig is.

IT-OnDemand van IRENT

IT-OnDemand is een flexibel abonnement waarbij je uitsluitend betaalt voor de hardware, als je deze daadwerkelijk nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld zijn in geval van een escalatie of als je jouw DRP (Disaster Recovery Plan) wilt testen.

Neem het zekere voor het onzekere en sluit een calamiteitenverzekering af. Binnen 4 uur leveren wij de juiste systemen, rack & stack klaar, op locatie.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.