it-services

IT-services

Up-and-running met IT-services

Extra handen en kennis nodig om jouw systemen snel up-and-running te krijgen? Voor de werkprocessen binnen je organisatie is het per slot van rekening cruciaal dat systemen snel in gebruik genomen kunnen worden. Gecertificeerde IT-specialisten van IRENT ondersteunen je graag in verschillende situaties.

Voordelen IRENT IT-services

  • Altijd ervaren, gecertificeerde IT-specialisten stand-by
  • Support voor alle merken
  • Rechtstreeks of in samenwerking met je vertrouwde IT-partner

Ondersteuning bij de volgende situaties

  • Rack and stack
  • Installatie
  • Configuratie/implementatie
  • Migratie
  • Begeleiding en documentatie

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Francis Smulders

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professionele extra IT expertise

Voordat gehuurde apparatuur bij IRENT de deur uitgaat, wordt deze factory default gezet, zorgvuldig geassembleerd en uitgebreid getest. Maar een van ervaren en gecertificeerde IT-specialisten. Zij nemen aanvullend ook op locatie alle zorgen uit handen door je tijdelijke IT-infrastructuur up- and-running te krijgen. Zo kan IRENT ondersteunen bij de volgende facetten:

IT-services bij rack and stack

Uitpakken, plaatsen en bekabelen. Via de IT-services ‘Rack and stack’ monteren gecertificeerde monteurs de geleverde apparatuur voor je in het rack, werken de bekabeling netjes weg en dragen zij zorg voor het afvoeren van verpakkingsmateriaal. Indien gewenst, komen zij aan het einde van het huurcontract de apparatuur demonteren, verpakken en klaarzetten voor verzending.

It-services bij installatie

Onze gecertificeerde engineers leveren de gehuurde hardware eventueel ook klaar voor gebruik op. Met de IT-service ‘Installatie’ dragen wij zorg voor: installatie van het besturingssysteem, drivers, firmware upgrade, virtualisatiesoftware, hypervisors, de basisinstallatie voor connectiviteit en het instellen van de support-assist-connectie.

It-services bij configuratie & implementatie

IRENT heeft gecertificeerde IT-infrastructuur consultants in huis, die zorgen voor het koppelen of integreren met je bestaande infrastructuur zodat de omgeving direct operationeel beschikbaar is. Zij nemen met aanvullende IT-services graag ook werk uit handen bij RAID-configuratie, pool-configuratie, zone-configuratie en replicatie-configuratie.

IT-services bij migratie

Een IT-migratie kan nogal wat voeten in aarde hebben. Daarin ondersteunt IRENT je graag. Met als doel dat alle processen optimaal werken in de nieuwe omgeving.

Extra IT-service: Begeleiding en documentatie

Onze IT-professionals geven binnen je organisatie uitgebreid uitleg van de uitgevoerde dienst. Daarnaast kunnen we ook voorzien in documentatie daarvan, zodat de kennis binnen de organisatie gewaarborgd blijft. Wil je meer weten of de IT-service opties die IRENT biedt? Neem dan contact met ons op!

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.