opkoop

Opkoop

IRENT koopt jouw volledige IT-omgeving op!

Wil je je huidige IT-apparatuur verkopen? Bij IRENT ontvang je de maximale waarde voor je apparatuur. Wij regelen de de-installatie, gecertificeerde datavernietiging en het transport.

De voordelen van IT-opkoop

  • Ontvang de maximale waarde voor je IT-apparatuur
  • Vrijblijvende waarde indicatie
  • Onsite de-installatie
  • Gecertificeerde datavernietiging (GPDR proof)
  • Verzorgde transportdienst inclusief verzekering

Technologische IT ontwikkelingen zijn er doorlopend. Om te allen tijde aan de vereisten te blijven voldoen is het noodzakelijk om je IT-infrastructuur regelmatig te vernieuwen of te upgraden. De oude of overtollige servers, storage of netwerkapparatuur kan vaak door andere organisaties gebruikt worden. Wij helpen je hierbij en kunnen jouw oude hardware opkopen. Wij zetten deze oude apparatuur opnieuw in, geven dit een tweede leven of dragen zorg voor een optimale en gecertificeerde recycling. IRENT biedt jouw organisatie een aantrekkelijke vergoeding voor de bestaande IT-infrastructuur. Jouw organisatie kan deze opbrengst dan weer gebruiken voor de aanschaf van nieuwe IT-apparatuur, zoals laptops en servers. Ontvang snel en vrijblijvend een waardebepaling over je huidige IT-apparatuur.

Hoe werkt het?

Wij kopen jou gebruikte, verouderde of overtollige server, storage, netwerkapparatuur en appliances op. Veelal heeft deze IT-apparatuur nog een waarde. Met onze dienstverlening ontvangt jouw organisatie geld voor de apparatuur. Wij verwijderen, gecertificeerd, alle data op de gegevensdragers en regelen het transport en de verzekering.

Met deze dienstverlening draagt jouw organisatie bij aan de IT-lifecycle en het verminderen van e-waste. Wij zetten ons maximaal in voor het optimaal herinzetten of gecertificeerd recyclen van oude hardware. Indien jouw organisatie het wenst kunnen wij naast de eventuele waarde ook een deel van de opbrengst overmaken aan een goed doel.

Aanvraagformulier opkoop

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Duurzaam ondernemen door opkoop van IRENT

Door jouw oude IT-apparatuur aan IRENT te verkopen, draag je bij aan de duurzame beweging en verminder je de hoeveelheid e-waste die anders op de vuilnisbelt terecht zou komen. Bovendien ontvang je een vergoeding voor de verkoop, maak je ruimte voor nieuwe apparatuur en draag je bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de productie van nieuwe apparatuur. Bij IRENT geloven we in de kracht van circulaire economie en duurzaamheid, en we zetten ons maximaal in voor het optimaal herinzetten of gecertificeerd recyclen van oude hardware, ook wel circulaire IT. Doe mee met deze duurzame beweging en ontvang snel en vrijblijvend een waardebepaling over jouw huidige IT-apparatuur.
Naast de opkoop van IT-apparatuur verlenen wij ook een aantal andere additionele diensten, zoals consultancy en support. Voor meer informatie over de opkoop van IT-apparatuur of onze andere diensten en producten, neem contact met ons op via het contactformulier.

FAQ

Wat gebeurt er met mijn data wanneer ik mijn IT-apparatuur laat opkopen door IRENT?

Bij IRENT staat veiligheid voorop. Wij begrijpen dat data gevoelig is en daarom bieden wij onze data wiping service aan bedrijven die zeker willen zijn dat hun gegevens optimaal vernietigd worden en in overeenstemming zijn met de AVG/GDPR-wetgeving. Als een bedrijf IT-apparatuur huurt waarop klant- of personeelsgegevens zijn opgeslagen, is het zelfs wettelijk verplicht om deze gegevens te vernietigen.

Wat houdt de AVG/GPDR-wetgeving  in?

De General Data Protection Regulation (GDPR) in het Engels, ook bekend als De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG),  is een privacywetgeving die van kracht is in de Europese Unie (EU) met als doel de privacyrechten van individuen in de EU te beschermen en de manier waarop organisaties gegevens verzamelen, opslaan en gebruiken te reguleren.

Hoe kan ik de waarde van mijn IT-apparatuur laten bepalen?

Als je graag te weten wilt komen hoeveel uw IT-apparatuur waard is, kunt je hiervoor contact opnemen via het contactformulier. Wij streven ernaar om binnen een werkdag op je verzoek te reageren.

Mijn vraag staat hier niet tussen?

Heb je een andere vraag, een suggestie of een opmerking? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of mail ons op hello@irent.nl.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Mike van Geest

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.