opkoop

Opkoop

IT Hardware verkopen?

Wil je je huidige IT-apparatuur verkopen? Bij IRENT ontvang je de maximale waarde voor je apparatuur. Wij regelen de de-installatie, gecertificeerde datavernietiging en het transport.

Voordelen

  • Ontvang de maximale waarde voor je IT-apparatuur
  • Vrijblijvende waarde indicatie
  • Onsite de-installatie
  • Gecertificeerde datavernietiging (GPDR proof)
  • Verzorgde transportdienst inclusief verzekering

Technologische IT ontwikkelingen zijn er doorlopend. Om te allen tijde aan de vereisten te blijven voldoen is het noodzakelijk om je IT-infrastructuur regelmatig te vernieuwen of te upgraden. De oude of overtollige servers, storage of netwerkapparatuur kan vaak door andere organisaties gebruikt worden. Wij helpen je hierbij en kunnen jouw oude hardware opkopen. Wij zetten deze oude apparatuur opnieuw in, geven dit een tweede leven of dragen zorg voor een optimale en gecertificeerde recycling. IRENT biedt jouw organisatie een aantrekkelijke vergoeding voor de bestaande IT-infrastructuur. Zo kan jouw organisatie deze opbrengst gebruiken voor nieuwe apparatuur. Ontvang snel en vrijblijvend een waardebepaling.

Hoe werkt het?

Wij kopen jou gebruikte, verouderde of overtollige server, storage, netwerkapparatuur en appliances op. Veelal heeft deze IT-apparatuur nog een waarde. Met onze dienstverlening ontvangt jouw organisatie geld voor de apparatuur. Wij verwijderen, gecertificeerd, alle data op de gegevensdragers en regelen het transport en de verzekering.

Met deze dienstverlening draagt jouw organisatie bij aan de IT-lifecycle en het verminderen van e-waste. Wij zetten ons maximaal in voor het optimaal herinzetten of gecertificeerd recyclen van oude hardware. Indien jouw organisatie het wenst kunnen wij naast de eventuele waarde ook een deel van de opbrengst overmaken aan een goed doel.

Aanvraagformulier opkoop

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Mike van Geest

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.