Escalatie/calamiteit

DOWNTIME BIJ EEN IT ESCALATIE OF CALAMITEIT

✔    Binnen 24 uur vervangende systemen op locatie
✔    Op maat gemaakte oplossing
✔    Multi-vendor oplossing mogelijk
✔    Indien nodig hulp bij installatie en montage

HUUR DIRECT EEN VERVANGENDE IT-OMGEVING

Alle scenario’s afgedicht in je SLA en calamiteitenplan dacht je, en toch zijn de systemen onverwacht down. De storagecapaciteit loopt sneller vol dan voorzien, de performance stagneert, je VM’s veroorzaken problemen. Of misschien ligt door een brand je hele omgeving plat. Hoe goed je je zaken ook op orde hebt, onvoorziene situaties zijn natuurlijk niet uit te sluiten. In het geval van een IT escalatie of calamiteit, vandaag nog een vervangende IT-omgeving in huis? Geen probleem!

HUREN OF VERHUREN VAN IT-OMGEVING

Via IRENT heb je binnen no-time vervangende of extra apparatuur in huis, die je voor zo kort of lang als gewenst kunt huren. We verhuren server-, storage- en networkapparatuur van alle gerenommeerde merken. Om de continuïteit van je bedrijfsprocessen te waarborgen, staan onze IT-specialisten direct voor je klaar om je spoedaanvraag te beantwoorden. Maar je kunt ook datacenter systemen huren om data-recoveryscenario’s of calamiteitenplannen te ontwikkelen of te testen. Laat de storagecapaciteit of performance onverwacht te wensen over? Ook in dat geval verhuren we de gewenste apparatuur.

‘Het tegengaan van verspilling is één van de belangrijkste dragers van de circulaire economie. Voorkom uitval en verspilling van tijd en energie.’

DIRECT VERVANGENDE APPARATUUR IN HUIS?

Verhuur van tijdelijke server-, storage- en netwerkoplossingen | Ruim € 15 miljoen aan verhuurapparatuur op voorraad | Binnen no-time een vervangende huur-omgeving | Systemen van gerenommeerde vendoren waaronder Dell EMC, Lenovo, IBM, HPE en Cisco

Andere redenen om te huren

  • Support / maintenance
    Server-, storage- en netwerkapparatuur vormen de backbone van je IT-omgeving. Bedrijfskritiek dus, en waarschijnlijk onmisbaar in de dagelijkse werkprocessen. Hoe dek je de juiste service level af voor je tijdelijke omgeving?
  • IT-services
    Natuurlijk kan het bij geplande en niet-geplande IT-werkzaamheden voorkomen dat je organisatie onvoldoende capaciteit of kennis in huis heeft om server-, storage- of netwerkapparatuur up-and-running te krijgen.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Francis Smulders

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.