Escalatie/calamiteit

DOWNTIME BIJ EEN IT ESCALATIE OF CALAMITEIT

✔    Binnen enkele uren vervangende systemen op locatie
✔    Op maat gemaakte oplossing
✔    Multi-vendor oplossing mogelijk
✔    Indien nodig hulp bij installatie en implementatie

HUUR DIRECT EEN VERVANGENDE IT-OMGEVING

Alle scenario’s afgedicht in je SLA en calamiteitenplan dacht je, en toch zijn de systemen onverwacht down. De storagecapaciteit loopt sneller vol dan voorzien, de performance stagneert, je VM’s veroorzaken problemen. Of wellicht ben je getroffen door ransomware of malware. Hoe goed je je zaken ook op orde hebt, onvoorziene situaties zijn natuurlijk niet uit te sluiten. In het geval van een escalatie, calamiteit of ransomware zorgen wij dat je binnen enkele uren een vervangende IT-omgeving in huis hebt!

HUREN OF VERHUREN VAN IT-OMGEVING

Via IRENT heb je binnen no-time vervangende of extra apparatuur in huis, die je voor zo kort of lang als gewenst kunt huren. We verhuren server-, storage- en netwerkapparatuur van alle gerenommeerde merken. Om de continuïteit van je bedrijfsprocessen te waarborgen, staan onze IT-specialisten direct voor je klaar om je spoedaanvraag te beantwoorden. Maar je kunt ook datacenter systemen huren om data-recoveryscenario’s of calamiteitenplannen te ontwikkelen of te testen. Laat de storagecapaciteit of performance onverwacht te wensen over? Ook in dat geval verhuren we de gewenste apparatuur.

Andere redenen om te huren

 • Proof of Concept
  Een Proof of Concept biedt je de mogelijkheid om de technologische mogelijkheden te verkennen, én aan de hand van een use-case te beoordelen of de systemen aansluiten op de unieke IT-print van je organisatie.
 • Try and buy
  Bij de aanschaf van software of licenties is Try and buy inmiddels heel gebruikelijk. Logisch. Je wil het graag eerst in de praktijk uitproberen om te zien of het aan je behoefte voldoet.
 • Hardware as a Service
  Bij IRENT stel je zelf je eigen IT-omgeving samen. Met onze Hardware as a Service oplossing combineer je IT-apparatuur (servers, storage & networking), software en services in één flexibel abonnement.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Francis Smulders

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.