Hardware as a Service (HaaS) / Pay-per-Use

FLEXIBILITEIT EN VOORSPELBARE KOSTEN IN JE DATACENTER

✔    Een voorspelbaar maandbedrag voor je IT-infrastructuur (Opex)
✔    Verlagen van investeringsdruk (Capex) en liquiditeit behouden
✔    Betalen voor gebruik in plaats van bezit
✔    Altijd de laatste systemen en technologie in huis
✔    Huren, leasen en eenvoudig op- en afschalen van IT

HARDWARE AS A SERVICE OF PAY-PER-USE

Van huur, tot lease, tot serviceabonnementen. IT-behoeften laten zich steeds moeilijker voorspellen. Flexibiliteit van je IT-omgeving is meer dan ooit vereist om antwoord te geven op de behoeften van je organisatie. Niet enkel om te kunnen werken op basis van de laatste technologieën, maar ook om in de veranderende vraag naar capaciteit en performance te voorzien. Tegelijkertijd zien we op allerlei vlakken een verschuiving van ‘bezit naar gebruik’; van Capex naar Opex.

LEASEN

Om flexibel te blijven, kun je hardware voor korte tijd huren of voor een langere periode leasen. Wil je nog flexibeler zijn? Dan biedt IRENT een abonnement via IRENT financial services uitkomst: maandelijks opzegbaar met de mogelijkheid om op- én zelfs af te schalen. Zeker dat laatste maakt ons uniek.

MAAK VIA HUUR EEN SHIFT VAN CAPEX NAAR OPEX

Capaciteit eenvoudig op- en afschalen | Vast scherp tarief per maand (Opex) | Maandelijks opzegbaar zonder verplichtingen | Enterprise IT-oplossingen van bekende vendoren waaronder Dell EMC, Lenovo, IBM, HPE en Cisco | Samenwerking met je vertrouwde IT-partner

EPSON GING JE VOOR

Op zoek naar een financieel model voor hun hybride Cloud, faciliteerde IRENT de gewenste flexibiliteit door een lange termijn verhuur aan te bieden. Tegen maandelijkse kosten én met mogelijkheid tot op- en afschalen. Naar de case >

‘Duurzaamheid betekent niet dat je IT-capaciteit naar de toekomst onveranderlijk moet zijn. Meebewegen met de hardware-behoefte van je organisatie is vaak een stuk verantwoord.’

Andere redenen om te huren

 • Demo
  Uiteraard heb je de theoretische en technologische mogelijkheden van systemen op de markt in de oriëntatiefase uitgebreid onderzocht. Dat neemt niet weg dat een groot aantal vragen pas echt in een testfase beantwoord kunnen worden.
 • Proof of Concept
  Een Proof of Concept biedt je de mogelijkheid om de technologische mogelijkheden te verkennen, én aan de hand van een use-case te beoordelen of de systemen aansluiten op de unieke IT-print van je organisatie.
 • Try and buy
  Bij de aanschaf van software of licenties is Try and buy inmiddels heel gebruikelijk. Logisch. Je wil het graag eerst in de praktijk uitproberen om te zien of het aan je behoefte voldoet.
 • Financial services
  Met IRENT financial services is het mogelijk om tijdelijk én flexibel capaciteit te huren voor server-, storage- en/of networkingapparatuur. Je betaalt een vast bedrag per maand. Maximale flexibiliteit gewenst, zonder onverwachte kosten?
 • IT-services
  Natuurlijk kan het bij geplande en niet-geplande IT-werkzaamheden voorkomen dat je organisatie onvoldoende capaciteit of kennis in huis heeft om server-, storage- of netwerkapparatuur up-and-running te krijgen.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Sander van Laar

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.