Hardware as a Service

Hardware as a Service (HaaS)

Bij deze populaire vorm van betalen voor het gebruik van hardware staan ontzorging, kostenbesparing en het leveren van flexibiliteit voorop. Voor een vast bedrag per maand, met de mogelijkheid om software en aanvullende dienstverlening toe te voegen aan het abonnement.

IRENT is in staat om IT-infrastructuur als een dienst aan te bieden en kan aantonen dat dit gemiddeld 15% goedkoper is dan het kopen van hardware.

IRENT biedt een HaaS-abonnement met de mogelijkheid om de hardware tussentijds op- en af te schalen. Wij bieden deze optie aan omdat wij apparatuur terug nemen in onze verhuurpool. Op deze wijze wordt de levensduur van de apparatuur verlengd. Dit is ook nog eens goed voor het milieu.

HOE WERKT HARDWARE AS A SERVICE (HAAS)?

Hardware as a Service is een geschikte oplossing voor het afnemen van servers en storage, maar ook bijvoorbeeld van switches en laptops. IRENT doet de investering in de hardware op basis van je gewenste functionaliteiten of voorkeur voor de vendor. Vervolgens voegen we benodigde of gewenste software en dienstverlening toe en heb jij één abonnement voor je IT-infrastructuur dat je maandelijks kan betalen. Transparant, voorspelbaar en van bezit (CapEx) naar gebruik (OpEx).

Een betere manier om jouw technologie efficiënt te managen bestaat er niet. Voor ons is het belangrijk dat we met onze HaaS dienstverlening een bijdrage leveren aan circulaire IT. Geen onnodige investeringen of verspillingen. Daarnaast kunnen wij door onze unieke positie in de markt apparatuur een tweede leven geven in onze huurpool. Dit stelt ons in staat jou te helpen met het halen van jullie duurzaamheidsdoelstellingen.

Wij bieden een cloud ervaring in een on-premise omgeving waarmee wij stress, e-waste en investeringen verlagen. Dus stop met kopen, pak de regie terug en betaal voor gebruik!

Adviesgesprek?

Wil je sparren met een van onze HaaS adviseurs? Bel dan 033-7890101 of vul je gegevens in en wij nemen direct contact met je op.

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.