HOE TOEKOMSTBESTENDIG IS JE STORAGE INVESTERING?

TEST DELL EMC UNITY XT GRATIS IN EEN FUTURE-PROOF OF CONCEPT!

Over de voordelen van een nieuwe storage-omgeving zullen weinig vraagtekens bestaan. Overstappen naar SSD levert je hoogstwaarschijnlijk een forse performanceverbetering op. De toekomst van NVMe brengt bovendien nog meer mooie perspectieven. Ook de mogelijkheid om te kunnen schakelen met meerdere cloud-aanbieders, draagt ongetwijfeld bij aan slimmer IT-beheer. Hoe verzeker jij je van een ‘future proof’ investering voor jóuw organisatie?

 

dell emc unity xt

Het succes van een storage-oplossing wordt bepaald door de performance over de diversiteit aan workloads. Een moderne storage-array moet tegelijkertijd performance, datareductie en dataservices leveren, om efficiëntie te bieden in een complexe IT-omgeving. En los daarvan dient een nieuwe storage-oplossing vooral ‘future proof’ te zijn. Met andere woorden: een storage-oplossing die rekening houdt met de veranderende storagebehoefte van je organisatie, op korte- en middellange-termijn, én die gebruik maakt van de nieuwste technologieën!

De kracht van Dell EMC Unity XT-storage

De Dell EMC Unity XT-storage is de nieuwste ontwikkeling binnen de storagemarkt. Sneller, slimmer en efficiënter door data-reductie, én vooral ook eenvoudig in gebruik, zeer veelzijdig en flexibel. Een moderne architectuur ontwikkelt voor 5-9’s beschikbaarheid, dual-active controllers, predictive storage updates, built-in multicloud ondersteuning en NVMe-ready. Verlaag je kosten en vereenvoudig je werkzaamheden met een volledig flash storageplatform voor meer snelheid, efficiëntie en intelligente cloud-tiering.

Meer over Dell EMC Unity XT series

FutureProof of Concept Unity XT: 2 weken gratis*

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Dell EMC Unity XT Series? Om een toekomstbestendige investering in storage te maken, kun je de Dell EMC Unity XT nu in je eigen omgeving en met je eigen workload 2 weken gratis* testen. IRENT heeft verschillende uitvoeringen van de Dell EMC Unity XT series op voorraad: de hybride Unity XT-modellen 480, 680 en 880 en de Full-Flash modellen 480F, 680F en 880F.

Vraag nu een PoC of Demo van Unity XT aan!
 

ONTDEK WAT JE HUIDIGE STORAGE WAARD IS

Ga je je storagesystemen vervangen? Je bestaande IT-omgeving is geld waard. IRENT koopt de systemen graag van je op om je investering nog rendabeler te maken.

 • Financiële waarde toekennen aan overbodige storage?
 • Bijdragen aan een circulaire economie door hergebruik of recycling?
 • Desgewenst ook de-installeren, verpakken, vervoeren of gecertificeerd data wipen?
 
Stuur direct je aanvraag tot opkoop in!
 

* Actievoorwaarden:

 • De PoC-aanvraag moet worden goedgekeurd door Dell EMC en IRENT.
 • De proefperiode geldt voor maximaal twee weken. Na de periode van twee weken wordt er een wekelijkse huur fee in rekening gebracht. Dit zal worden vastgelegd in een bruikleenovereenkomst.
 • IRENT verzorgt een ‘factory default’-systeem. Eventueel gewenste consultancy of overige dienstverlening wordt in rekening gebracht.
 • Per eindgebruiker geldt een maximum van 1 systeem (maximaal 12TB usable capacity en connectivity: 16GB FC + 10GB iSCSI).
  Mocht de PoC in jouw situatie meer specificaties nodig hebben, dan gaan we graag het gesprek aan om een passende oplossing te vinden.
 • De actie is geldig t/m 10 maart 2020. Alle aanvragen die voor deze einddatum binnenkomen worden verwerkt.
 • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van IRENT van toepassing.

IRENT biedt organisaties flexibiliteit in hun datacenter als Europees marktleider in verhuur van tijdelijke, urgente en projectmatige server-, storage- en netwerkoplossingen. Van high-end systemen tot complete IT-infrastructuren. Daarmee ondersteunen we organisaties om antwoord te geven op de vereiste flexibiliteit en stabiliteit in complexe IT-omgevingen. We zorgen dat je altijd over de meest efficiënte IT-resources beschikt, zo kort of zo lang als nodig. Daarbij werken we nauw samen met gerenommeerde vendoren zoals Dell EMC, Lenovo, IBM, HPE of met jouw eigen vertrouwde IT-servicepartner.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.