Hoe werkt IT lease bij IRENT?

Hoe werkt IT lease bij IRENT?

Voor een voorspelbaar periodiek bedrag en voor een bepaalde gebruiksperiode jouw IT-apparatuur huren. Daar komt het in het kort op neer. Financieel betekent het voor jouw organisatie geen hoge investeringen voor aanschaf. Het geld kan juist ingezet worden voor jouw core-business, het aannemen van mensen of andere zaken die direct bijdragen aan het rendement voor de organisatie. Het risico van technologisch veroudering van de ICT ligt namelijk bij ons. Als IRENT zijn wij gespecialiseerd in het opnieuw inzetten van gebruikte apparatuur. Met of zonder additionele asset lifecycle diensten. Refurbishen en remarketen heet dat. Op deze manier dragen wij al meer dan 15 jaar bij aan een circulair model voor ICT-apparatuur.

Waarom IT lease bij IRENT


Het concept van leasen is niet nieuw. De banken bieden lease aan. De leasemaatschappijen van fabrikanten bieden leasing. Waarom dan IRENT?

IRENT is Europees marktleider in kortlopende huurtrajecten én heeft een ruime ervaring in het waarde toekennen aan IT-assets. Daardoor ontstaan er meer mogelijkheden in contractvormen met relatief korte looptijden. Het toekennen van een hogere (rest)waarde resulteert in een lager maandtarief. Voor de lange termijn verhuur of operational lease biedt IRENT als enige Europese partij een flexibele schil over de maandelijkse huur. Een eigen technologiecentrum en al 15 jaar kennis van IT-assets zorgen dat wij deze flexibele oplossing aan klanten kunnen bieden. Onafhankelijk van een vendor, fabrikant of leverancier.