Verhuur van server-, storage- en netwerkoplossingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Verhuur van server-, storage- en netwerkoplossingen

Nieuws
Duurzaam en kostenefficiënt uitwijken naar een tweede site

Het IT-infrastructuurfundament wordt vanzelfsprekend beschermd door supportcontracten met een hoge SLA. Toch kunnen escalaties of calamiteiten in de primaire omgeving ervoor zorgen dat je moet uitwijken.

Lees meer
Nieuws
Ongestructureerde data en extra capaciteit

De soort data die we eigenlijk willen beperken is tegelijkertijd wel de meest voorkomende soort: ongestructureerde data. Deze nemen gemiddeld tot wel 80-90% van alle datacapaciteit van een onderneming in beslag.

Lees meer
Nieuws
Server besmet met ransomware, wat nu?

De laatste jaren komt Ransomware herhaaldelijk terug in de top meest dreigende cyberrisico’s. Maar wat kun je doen als jouw server geïnfecteerd is met ransomware?

Lees meer

Verhuur van server-, storage- en netwerkoplossingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze verhalen

idverde schaalt IT-infrastructuur flink op middels HaaS en de aanschaf van nieuwe componenten

De case idverde is een organisatie die zorgt voor  een optimale ‘groene’ balans in stadskernen, woonwijken, dorpen, buitengebieden en op bedrijventerreinen. Bij idverde NL (onderdeel van de internationale idverde groep) werken ruim 500 medewerkers vanuit twintig verschillende locaties. idverde NL had dringend additionele IT-infrastructuur nodig, maar vroeg zich hierbij af

Lees meer
  • Client
  • Type of service

    Hardware as a Services (HaaS)

  • Type of service

    Escalatie verhelpen

  • Type of equipment

    2 Lenovo servers

IT-omgeving binnen enkele uren weer up- and running

Na werktijd (20:00) werden wij gebeld door een intermediair dat een klant problemen had met zijn omgeving en of wij konden helpen. Uiteraard! De operationele servers van een transportbedrijf waren uitgevallen. De live omgeving van de klant was niet langer toegankelijk en ook de back-up functioneerde niet naar behoren.

Lees meer

Over ons

Verhuur van tijdelijke, urgente en projectmatige server-, storage- en netwerkoplossingen. Van high-end systemen tot complete IT-infrastructuren. Met huuroplossingen, aanverwante dienstverlening en opkoop van oude hardware bieden we flexibiliteit in datacenters.

Lees meer over IRENT

Wereldwijde levering

IRENT heeft ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server-, storage- en networking-oplossingen over de hele wereld.

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij IRENT kun je flexibel op- en zelfs afschalen.

Europees marktleider 15 jaar ervaring
Nieuwste technologieën € 15 miljoen aan voorraad

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan € 15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.

Binnen 2 uur antwoord op je aanvraag

Op werkdagen zorgen we ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware-advies en een configuratie.

Levering wereldwijd Demopool partner