IT doneren

Is je IT-apparatuur toe aan vervanging of overtollig? Doneer dan de restwaarde van je oude zakelijke hardware aan een goed doel naar keuze.

Stichting ITdonations, een initiatief van Circular IT group, maakt het makkelijk, transparant en veilig.

Doneer je zakelijke hardware en maak de cirkel rond

Doe mee en doneer

  • Kies zelf een goed doel
  • Compleet verzorgd traject
  • Maakt MVO makkelijk
  • Inclusief veilige dataverwijdering

Wij maken ons hard voor een wereld waarin we bewuste beslissingen nemen over de manier waarop we technologie gebruiken. Ook nadat we deze zelf niet meer gebruiken. Wij doorbreken de vicieuze cirkel van IT als wegwerpproduct en maken IT echt circulair.

ITdonations IT doneren

Doneer in 4 stappen

1. Even overleggen

Vul het aanmeldformulier in en vervolgens neemt ITdonations contact met je op. We leggen je dan alles uit. Na akkoord gaan we aan de slag.

2. Ophalen en inladen

We maken een ophaalafspraak en registreren zorgvuldig alle assets. We verwijderen alle data 100% veilig met certificaat en zorgen voor de verdere verwerking van de apparatuur.

3. Alles netjes op papier

Vervolgens ontvang je een uitgebreide rapportage. Daarin staat welke apparatuur is ingeleverd en welke restwaarde daarbij hoort.

4. Doneren aan het goede doel

Tot slot regelen wij de uitbetaling aan het goede doel. Uiteraard krijg je een bevestiging van ontvangst door het goede doel.

ITdonations IT doneren

Al 3+ miljoen euro gedoneerd aan meer dan 200 goede doelen

Tot slot regelen wij de uitbetaling aan het goede doel. Uiteraard krijg je een bevestiging van ontvangst door het goede doel.

Doneren aan het goede doel

Stichting ITdonations heeft een ANBI-status en staat bij de Belastingdienst bekend als goed doel.