Klantcases

Proof of Concept resulteert in zekerheid met betrekking tot latency en performance

Omschrijving project
Proof of Concept (PoC) op basis van Dell EMC Unity 450F All Flash storage. Met als doel een verbetering en optimalisatie binnen de huidige IT infrastructuur t.b.v. de bestaande SQL Database servers.

Waarom een Proof of Concept?
Zekerheid met betrekking tot latency en performance. Hiermee is de sizing en voor vernieuwing van de storage infrastructuur bepaald.

Het resultaat
Het Proof of Concept is succesvol gebleken. Relatics B.V. is partner van Dell EMC en waren erg enthousiast over het Proof of Concept. De betrokkenheid van Dell EMC (meedenken/ ondersteuning aanbieden) en de expertise van IRENT, hebben geleid tot een succesvol Proof of Concept. Uiteindelijk is een gedegen All Flash storage oplossing aangeschaft inclusief de benodigde SAN switches en server upgrades. Tevens is IRENT betrokken geweest bij de opkoop van de oude storage infrastructuur.

Info over de organisatie
Relatics is een web-based platform dat wordt gebruikt om alle informatie binnen grote projecten in de bouw- en infrastructuur te beheren. Het bevrijdt projecten van grote hoeveelheden spreadsheets en geïsoleerde applicaties en zorgt daardoor dat projecten weer onder controle zijn, projectrisico’s worden verminderd en de faalkosten lager worden. Relatics wordt gebruikt door o.a. overheden, aannemers en adviesbureaus voor de realisatie van gebouwen, wegen, bruggen, tunnels, spoorwegen, kanalen, dammen, havens, luchthavens en baggerwerken.

Relatics IRENT case
 • Client
 • Type of equipment

  Dell EMC Unity 450F All Flash storage

 • Branche

  Informatietechnologie

 • Reden van verhuur

  Proof of Concept (PoC)

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.