Laptop huren
Dell Technologies

Precision 5750

Dell Technologies Precision 5750 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

Dell Precision 5750 huren

Tijdelijk de Dell Precision 5750 huren, leasen of as a service afnemen? IRENT levert alle workstations en toebehoren op locatie.  Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

Een Dell Precision huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van laptops, desktops, workstations, onderdelen etc. is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een Precision 5750:

  1. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de nieuwe hardware onder een Device as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.
  2. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van laptops, desktops of andere devices aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
  3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig, zijn extra supportlevels mogelijk;
  4. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;

De Dell Precision 5750 bij IRENT

Overweeg jij om nieuwe Precision workstations aan te schaffen? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze workstations passen binnen jouw huidige IT-omgeving en aansluiten bij jouw manier van werken. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op de toekomstvisie. Om te testen of de workstations aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij de Precision 5750 zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de 5750? Neem dan contact met ons op!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.