Laptop huren
Dell Technologies

XPS 17

Dell Technologies XPS 17 huren

Dell XPS 17 huren

Tijdelijk de Dell XPS 17 huren, leasen of as a service afnemen? IRENT levert alle workstations en toebehoren op locatie.  Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

Een Dell XPS 17 huren en aanvullende diensten

Naast het leveren van laptops, desktops, workstations, onderdelen etc. is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een Dell XPS 17:

  1. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de nieuwe hardware onder een Device as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.
  2. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van laptops, desktops of andere devices aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
  3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig, zijn extra supportlevels mogelijk;
  4. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;

De Dell XPS 17 bij IRENT

Overweeg jij om nieuwe XPS workstations aan te schaffen? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze workstations passen binnen jouw huidige IT-omgeving en aansluiten bij jouw manier van werken. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op de toekomstvisie. Om te testen of de workstations aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij de XPS 17 zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de Dell XPS 17? Neem dan contact met ons op!

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.