Laptop huren
Kies je merk

Een Lenovo laptop huren?

Een Lenovo laptop huren? Neem vandaag nog contact op met IRENT. Je IT-omgeving is de core van je organisatie. Hier moet je op kunnen vertrouwen. Altijd! Wat doe je bij een IT-calamiteit? En welke mogelijkheden zijn er als je tijdelijk extra laptops nodig hebt? IRENT beschikt over een ruime voorraad van verschillende producten. Staat er binnenkort een IT-project op de planning of verwacht je een capaciteitspiek en ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing?  Huur dan een aantal laptops voor zo lang of kort als nodig is.

De uitzonderlijke kenmerken van Lenovo laptops

De laptops staan bekend om hun uitzonderlijke mix van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Al deze mooie eigenschappen zorgen ervoor dat ze de ideale keuze zijn voor zowel zakelijke gebruikers als particulieren. Lenovo biedt een breed scala aan modellen, van ultradunne, lichtgewicht notebooks tot krachtige workstations, geschikt voor elke behoefte en budget. De laptops hebben onder andere de volgende mooie eigenschappen:

 • De laptops hebben een lange batterijduur, wat ze bijzonder praktisch maakt voor mensen die vaak onderweg zijn.
 • Met hoogwaardige beeldschermen en krachtige processors zijn deze notebooks niet alleen geschikt voor dagelijks computerwerk, maar ook voor veeleisende taken zoals grafisch ontwerp en videobewerking.
 • Lenovo staat ook bekend om haar innovatieve functies, zoals robuuste beveiligingsopties en ergonomische ontwerpen, die zorgen voor een comfortabele en veilige gebruikerservaring.

Huren voor zo lang als nodig

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Daarmee test je de beoogde IT-oplossing eerst in je eigen omgeving en met je eigen workload(s) en programma’s. Groeit je behoefte aan Lenovo laptops, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte Device as a Service oplossing waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Binnen 24 uur een laptop leasen

Wil je snel een Lenovo laptop huren? Binnen twee uur ontvang je van onze IT-specialisten een voorstel. Je weet vooraf precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van jouw laptops en bij akkoord worden de gewenste huurlaptops op locatie afgeleverd. Indien nodig zelfs binnen 24 uur. Je bepaalt bovendien zelf hoelang je huurt: per dag, per week of per maand.

Laptops huren bij IRENT

Ben je naast enkele Laptops van Lenovo ook op zoek naar een storagenetworking of appliance oplossing? IRENT is Europees marktleider in de verhuur van servers, storage, networking en appliance oplossingen. Vanuit samenwerking met gerenommeerde vendoren (waaronder Dell EMC, Lenovo, HPE en IBM), business partners, (managed) service providers en IT-partners, bieden we organisaties maximale flexibiliteit om IT-resources optimaal in te zetten.

Een Laptop van Lenovo huren? Met ruim € 15 miljoen aan IT-apparatuur op voorraad kunnen we wanneer nodig binnen 24 uur leveren, desgewenst plug and play.

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.