All-in-1 data beheer

Creëer een Agile datacenter

Alles zo simpel mogelijk en vanuit 1 bron beheren. Dat is wat Lenovo mogelijk maakt met de ThinkAgile productlijn. Een compleet datacenter realiseren met slechts 6U. Lenovo ThinkAgile’s geïntegreerde software applicaties en datacentersystemen zijn ontworpen om datacenterbeheer gemakkelijker en compacter te maken. Dit door een server, storage en networking oplossing te bieden, die al vooral geconfigureerd, getest en geïnstalleerd is. .

  Alles onder 1 contact
✔  Makkelijk schaalbaar
Geïntegreerde storage, networking, computing

Wat is een Proof of Concept?

Met een Proof of Concept krijg je de mogelijkheid beoogde systemen te testen in eigen IT-omgeving met je huidige workload. Op deze manier kom je er direct achter of deze systemen aan alle wensen voldoen.


Waarom een Proof of Concept bij IRENT?

IRENT realiseert al meer dan 15 jaar de verhuur en lease van high-end datacentersystemen. Dit kunnen losse systemen maar ook hele infrastructuren zijn. Korte en lange termijn verhuur aanbieden, met als voornaamste doelen de circulaire economie in IT te bevorderen en daarnaast jouw organisatie flexibiliteit en zekerheid te bieden. Bij zekerheid bieden hoort ook het zeker zijn van je systeemkeuze.
Hoe kun je deze zekerheid beter verkrijgen dan het testen van het systeem in je eigen IT omgeving met je eigen workload? IRENT is officiële demopoolpartner van Lenovo in Europa.

* Dit aanbod is geldig t/m 31 juli 2020. Na deze datum zullen de oorsponkelijke prijzen van een Proof of Concept weer gehanteerd worden.

POC PROCES (7)

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Sander van Laar

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.