De kracht van AMD

Ervaar de kracht van AMD

Meten is weten. Zien is geloven. Dit is dé kans om beide toe te passen in combinatie met de nieuwste Lenovo ThinkSystem systemen. Test met een gratis Proof of Concept de nieuwste Lenovo servers met AMD processoren in je eigen datacenter.

Ervaar de voordelen van AMD

Optimaliseer jouw IT-omgeving met ThinkSystem

Ervaar de kracht van Lenovo ThinkSystem twee weken gratis met een Proof of Concept

Proof of Concept aanvragen

Test de volgende systemen met een Proof of Concept

* Het aanbod voor een gratis Proof of Concept (duur 2 weken) is geldig t/m 31 december 2020. Na deze datum zullen de oorsponkelijke tarieven van een Proof of Concept weer gehanteerd worden.

Over IRENT

IRENT biedt organisaties flexibiliteit in hun datacenter als Europees marktleider in verhuur van tijdelijke, urgente en projectmatige server-, storage- en netwerkoplossingen, aanverwante dienstverlening en opkoop van oude hardware. Van high-end systemen tot complete IT-infrastructuren. Daarmee ondersteunen we organisaties om antwoord te geven op de vereiste flexibiliteit en stabiliteit in complexe IT-omgevingen. Of dat nu vanwege een tijdelijke behoefte binnen je organisatie is, naar aanleiding van een calamiteit of als Proof of Concept voor een nieuwe technologie. We zorgen dat je altijd over de meest efficiënte IT-resources beschikt, zo kort of zo lang als nodig.
Lees meer over IRENT

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Sander van Laar

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.