Levertijd overbruggen

LEVERTIJDEN OVERBRUGGEN MET TIJDELIJKE APPARATUUR

✔  Server-, storage- of netwerkapparatuur nodig om levertijden te overbruggen?
✔  Vanwege chiptekorten (Chipageddon) nog steeds geen nieuwe apparatuur?
✔  In de aanloop naar een aanbesteding tijdelijke IT-infrastructuur nodig?
✔  Kan de gewenste systeem-oplossing momenteel niet geleverd worden?

✔  Bedrijfskritieke IT uit support, en de tijd tot aanschaf van nieuwe hardware overbruggen?

OVERBRUGGEN VAN LEVERTIJD BIJ DIRECTE IT BEHOEFTE

De performance, beschikbaarheid of duurzaamheid van je bestaande systemen laat inmiddels te wensen over. Tijd voor nieuwe server-, storage- of netwerkapparatuur. Maar gezien de levertijd van de producten of het aanbestedingstraject dat vereist is om de apparatuur aan te schaffen, heb je die niet morgen in huis. Wachten is vaak geen optie, zeker als de IT-capaciteit of performance nú uitbreiding vereist. Dat geldt overigens ook als gaandeweg een transitie blijkt dat de levering onverhoopt niet gehaald wordt. Je deadline staat immers vast, en engineers of consultants zijn strak ingepland. Ook in dat geval biedt huur van een tijdelijke IT-oplossing ter overbrugging uitkomst.

DAAG ONS UIT!

ROYAL LEERDAM GING JE VOOR

Waar kun je op korte termijn terecht voor 40TB extra storagecapaciteit om je productie-omgeving optimaal te laten draaien? Omdat de nieuw aangeschafte storage-oplossing niet op tijd kon worden geleverd, koos Royal Leerdam voor huur IRENT. Naar de case >

Andere redenen om te huren

  • Hardware as a Service
    Bij IRENT stel je zelf je eigen IT-omgeving samen. Met onze Hardware as a Service oplossing combineer je IT-apparatuur (servers, storage & networking), software en services in één flexibel abonnement.
  • Escalatie / calamiteit
    Alle scenario’s afgedicht in je SLA en calamiteitenplan dacht je, en toch zijn de systemen onverwacht down. IRENT helpt je direct bij een escalatie en zorgt dat je binnen enkele uren een compleet vervangende IT-infrastructuur in huis hebt.
  • IT migratie
    De continuïteit van je IT-omgeving is van cruciaal belang. Zeker tijdens een IT-migratie kan die continuïteit en beschikbaarheid ongewenst risico lopen. Niet nodig!