networking

Network switch huren

Kies je merk

Huur networking switches

Een network switch huren? Neem vandaag nog contact op met IRENT. Heb je extra netwerkpoorten of brandbreedte nodig, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing naar een ander pand of vanwege tijdelijke inzet van extra storage of servers? Dan is het tijdelijk huren van extra core- of SAN-switch(es) de oplossing.

Je bepaalt zelf hoelang je huurt. Zo kun je een optimale beschikbaarheid van je netwerk blijven garanderen. Dankzij duizenden netwerkpoorten aan voorraad, ontvang je bij een escalatie direct de juiste switch op elke gewenste locatie.

Network Switch huren en flexibiliteit

Moet je een vertraagde levertijd overbruggen en heb je behoefte aan een network switch? Geen zorgen, je ontvangt snel de gewenste switch, zodat je project niet in gevaar komt.

Meer netwerkcapaciteit nodig, maar is investeren in bezit niet de meest geschikte keuze? Ga dan voor de op maat gemaakte oplossing, waarbij afschalen tijdens de contractperiode tot één van de unieke mogelijkheden behoort. Dit kun je realiseren met een Hardware as a Service contract.

Binnen 24 uur huren

Je aanvraag wordt binnen twee uur door onze IT-specialisten naar de gewenste netwerkoplossing vertaald. Zo heb je inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Bij akkoord wordt de gewenste netwerkoplossing op elke gewenste locatie en indien nodig binnen 24 uur afgeleverd. Je kunt onze netwerkoplossingen per dag, week en maand flexibel huren.

Verschillende switches

Ben je op zoek naar een Dell EMC switches? IRENT heeft een grote voorraad van verschillende networking switches. Naast switches van Dell EMC beschikt IRENT tevens over een grote voorraad van switches van andere gerenommeerde vendoren zoals: Lenovo switches, HPE switches, IBM switches of Cisco switches.

Network switch leasen bij IRENT

Ben je naast een Dell EMC PowerEdge ook op zoek naar een storage, server of appliance oplossing? IRENT is Europees marktleider in de verhuur van server-, storage- en netwerkoplossingen met ruim € 15 miljoen aan apparatuur op voorraad.

Daarbij werken we nauw samen met vendoren (zoals Dell EMC, Lenovo, HPE en IBM), business partners, (managed) service providers en IT-partners. Netwerkoplossingen leasen? Met ruim 15 jaar ervaring ervaring denken we graag mee om je tijdelijke networking-behoefte in te vullen. Dus neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
  6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
  7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een networking switch huren?

Je kan bij IRENT op verschillende manieren een networking switch huren. Je kan makkelijk via de website een offerte aanvragen, een mail sturen naar hello@irent.nl, bellen naar +31 (0)33 789 01 01 of rechts onderin een chat starten met een van onze IT-specialisten. Voor welke switch jij ook gaat, IRENT staat voor je klaar.

Wat als mijn gewenste model er niet tussen staat?

Indien jouw gewenste model niet op de website staat, raden wij aan om contact met ons op te nemen. Het kan namelijk zo zijn dat wij deze wel beschikbaar hebben in onze voorraad. Contact opnemen doe je via hello@irent.nl of +31 (0)33 789 01 01.

Wanneer ontvang ik de networking switch als ik het vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om op werkdagen al binnen 24 uur een netwerking switch te huren. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen twee uur een voorstel op maat van een van onze IT-specialisten. In dit voorstel weet je precies wat je van ons kunt verwachten bij het huren van een server. Eenmaal akkoord gegeven worden de servers op de gewenste locatie afgeleverd. Zo snel mogelijk een nieuwe server ontvangen? Bel dan +31 (0)33 789 01 01, wij gaan gelijk voor je aan de slag.

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT werken wij met flexibele contractvormen. Zo kan je een networking switch huren voor een korte of lange periode. Bovendien kan je gebruik maken van onze Proof of Concept (PoC). Hiermee test je de server apparatuur eerst in je eigen omgeving/datacenter met je eigen workload(s). Daarnaast kan je ook kiezen voor een op maat gemaakte Hardware as a Service (HaaS) abonnement. Hierbij bieden wij jou de mogelijkheid om jouw server tussentijds op- en af te schalen.

Wat is jullie huurtarief?

Op dit moment hebben wij geen standaard huurtarief voor een server. Dat komt omdat het afhangt van factor zoals huurperiode en soort networking switch. Vraag daarom een offerte aan, dan weet jij binnen twee uur welke kosten aan het huren vast zitten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.