networking Network switch huren
Kies je merk

Cisco networking switches huren

Extra netwerkpoorten of brandbreedte nodig, bijvoorbeeld voor een verhuizing naar een ander pand of vanwege tijdelijke inzet van extra servers en/of storage? Het huren van extra core- of SAN-switch(es) kan in dat geval uitkomst bieden.

Je bepaalt zelf hoelang je huurt, zo kun je op ieder moment een optimale beschikbaarheid van je netwerk garanderen. Dankzij duizenden netwerkpoorten aan voorraad, kun je bij een escalatie rekenen op de juiste Cisco-switch: snel en op iedere gewenste locatie.

Ervaar de fraaie eigenschappen

De switches van Cisco zijn ontworpen om de efficiëntie en prestaties van jouw netwerk te verbeteren. En staan o.a. bekend om de veiligheidsfuncties, schaalbaarheid en beheermogelijkheden.

 • Hoge netwerk efficiëntie: De switches zijn ontworpen om datastromen binnen jouw netwerk naadloos te beheren, waardoor de snelheid en reactietijd van het netwerk verbeteren.
 • Geavanceerde beveiligingsopties: Met geïntegreerde beveiligingsfuncties zoals toegangscontrolelijsten en geavanceerde encryptie, zorgt een switch ervoor dat jouw bedrijfsgegevens veilig zijn.
 • Eenvoudig beheer: De gebruiksvriendelijke management software maakt het makkelijk om je netwerkinstellingen te configureren en te monitoren, zelfs op afstand.
 • Schaalbaarheid: Naarmate jouw bedrijf groeit, kunnen de switches eenvoudig worden opgeschaald om aan de toenemende netwerk eisen te voldoen zonder de prestaties te beïnvloeden.

Cisco switches en HaaS

Is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de meest geschikte optie? Kies dan voor een op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tot één van de unieke mogelijkheden behoort.

Binnen 24 uur Cisco switches

Je aanvraag wordt binnen twee uur door onze IT-specialisten naar de gewenste Cisco-netwerkoplossing vertaald. We maken inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Bij akkoord wordt de op maat gemaakte netwerkoplossing indien nodig binnen 24 uur afgeleverd.

Je kunt onze Cisco-netwerkoplossingen per dag, week of maand huren. Weet je nog niet precies hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Huren bij IRENT?

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server- storage- en netwerkverhuur. We zijn Europees marktleider in verhuur van high-end/enterprise-apparatuur.

Meer weten over de mogelijkheden? We helpen je graag om je tijdelijke Cisco netwerk- of serverbehoefte optimaal in te vullen. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.