networking Network switch huren
Cisco

Catalyst

De Cisco Catalyst is in verschillende modellen te huur, zoals de Catalyst 2960-L, 2960-X/XR, 3650, 3850, 4500-X, 4500E, 6500, 6800, 9400 en de 9500. Bij een aanvraag geven we je binnen twee uur duidelijkheid. Dankzij de voorraad van honderden switches en duizenden netwerkpoorten, kan er binnen 24 uur worden geleverd. De Catalyst is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie geleverd.
Wil je je netwerk vervangen of uitbreiden, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OpEx) oplossing. Hierbij is het zelfs mogelijk om binnen het contract af te schalen.

Cisco Catalyst huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van tijdelijke server- storage- en netwerkapparatuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. We faciliteren Cisco bij diverse projecten in Europa. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

  1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen
  2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt
  3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur. Ook de allernieuwste technologie
  4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement 
  5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.