networking Network switch huren
Cisco

Catalyst

Cisco Catalyst switches huren

De Cisco Catalyst is in verschillende modellen te huur, zoals de Catalyst 2960-L, 2960-X/XR, 3650, 3850, 4500-X, 4500E, 6500, 6800, 9400 en de 9500. Bij een aanvraag geven we je binnen twee uur duidelijkheid.

Dankzij de voorraad van honderden switches en duizenden netwerkpoorten, kan er binnen 24 uur worden geleverd. De Cisco network switches is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie geleverd.

Ontdek de fraaie eigenschappen

De Cisco Catalyst switches zijn speciaal ontworpen om de complexiteit van netwerkbeheer te verminderen en tegelijkertijd de prestaties en veiligheid te verhogen. Een perfecte keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan een betrouwbaar, veilig en eenvoudig te beheren netwerksysteem.

 • Verbeterde netwerkprestaties: De switches staan bekend om hun hoge doorvoersnelheden en betrouwbaarheid, wat essentieel is voor het ondersteunen van gevoelige applicaties en grote hoeveelheden data.
 • Innovatieve beveiligingsmaatregelen: Met functies zoals geavanceerde malware bescherming en geautomatiseerd beleidsbeheer bieden deze switches uitstekende beveiliging tegen een breed scala aan cyberdreigingen.
 • Gebruiksgemak: Dankzij de intuïtieve configuratie- en beheertools zijn de netwerk switches eenvoudig te installeren en te onderhouden, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.
 • Toekomstbestendige technologie: Deze switches zijn ontworpen om mee te groeien met je bedrijf, met ondersteuning voor de nieuwste technologieën.

Catalyst en Hardware as a Service

Wil je je netwerk vervangen of uitbreiden, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OpEx) oplossing. Hierbij is het zelfs mogelijk om binnen het contract af te schalen.

Cisco huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van tijdelijke serverstorage– en netwerkapparatuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur.

We faciliteren Cisco bij diverse projecten in Europa. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT hebben we flexibele contractvormen. Dit betekent dat je een networking switch kun huren voor een korte of lange periode. Bovendien kun je gebruik maken van onze Proof of Concept (PoC). Hiermee kun je de apparatuur eerst testen in eigen omgeving/datacenter.

Wat is jullie huurtarief?

We hebben op dit moment geen standaard huurtarief. Dat komt omdat het afhangt van diverse factoren, zoals de huurperiode en soort network switch. Vraag daarom een offerte aan, dan weet jij binnen twee uur welke kosten aan het huren vast zitten.

Wanneer ontvang ik de network switch als ik vandaag bestel?

Bij IRENT heb je de mogelijkheid om op werkdagen al binnen 24 uur een netwerking switch te huren. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 2 uur een voorstel op maat. Eenmaal akkoord gegeven worden de switches op de gewenste locatie afgeleverd. Zo snel mogelijk een nieuwe server ontvangen? Bel dan +31 (0)33 789 01 01, wij gaan gelijk voor je aan de slag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.