networking Network switch huren
Cisco

Catalyst 2960-L

Cisco Catalyst 2960-L huren

Catalyst 2960-L huren

Cisco Catalyst 2960L-16TS-LL Switches zijn Gigabit Ethernet-switches met een vaste configuratie die Layer 2-bedrijfsklasse instap-toegang bieden voor nevenvestigingen, conventionele bedrijfsruimte en toepassingen buiten schakelkasten.

Kenmerken Catalyst 2960L

  • Verhoog jouw flexibiliteit door het uitbreiden van jouw LAN buiten de schakelkast in een smalle en geluidloze behuizing
  • Verbeter ervaringen door bedrijfsklasse switching en Cisco Catalyst-kwaliteit en ondersteuning te bieden voor een gunstige prijs.
  • Verminder bedrijfskosten door beheer te vereenvoudigen via kabel of lucht, en verminder het energieverbruik door middel van Cisco EnergyWise®-technologie.
  • 8, 16, 24 of 48 Gigabit Ethernet-poorten met forwarding met gewone lijnsnelheden.

Catalyst huren bij IRENT

Zelf ervaren en testen in je eigen datacenter met je eigen workload hoe deze  Catalyst switches functioneren? Dat kan! Met een Proof of Concept test je voor een bepaalde periode in je eigen IT omgeving de systemen. Zo kom je er direct achter of de systemen de beoogde wensen behalen. Contact onze IT-specialisten voor meer informatie of de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.