networking Network switch huren
Cisco

Catalyst 6800

Cisco Catalyst 6800 huren

Cisco Catalyst 6800 huren

Krijg de schaal, veiligheid en eenvoud die je nodig heeft om jouw zakelijke uitdagingen aan te gaan. De Cisco switches uit de 6800-serie van Catalyst zijn krachtige backbone switches die zijn geoptimaliseerd voor Multi gigabit Ethernet-diensten om u te helpen uw netwerkinvestering te beschermen.

Huur de Cisco Catalyst van IRENT

Overweegt je de Catalyst 6800 te leasen of aan te schaffen? De zekerheid dat dit het systeem is dat aan uw eisen voldoet, is altijd prettig. Met een Proof of Concept kun je de Cisco switches in je eigen datacenter testen met je huidige workload.  Neem contact op met onze IT-specialisten om alle mogelijkheden te bespreken.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.